Hyppää sisältöön

Samooja viihtyy Alpeilla – pelasi vahvan avauskierroksen ja teki yhden birdien toimitsijan selän kautta

Kalle Samooja pelasi viimeiset viisi reikää neljä alle parin. KUVA: GETTY IMAGES

Kalle Samooja on kolmen lyönnin päässä kärjestä Sveitsissä.

Vuonna 2019 Kalle Samooja uusi voitosta Crans-sur-Sierressä, Sveitsissä. Tänään hän aloitti vahvasti saman kisan pelattuaan 18 reikää tulokseen 66 (-4). Se riittää tässä vaiheessa jaettuun 19. sijaan.

Samooja teki kierroksella kuusi birdieä ja kaksi bogia. Hän päätti kierroksen erinomaisesti pelattuaan viisi viimeistä reikää neljä alle parin.

”Se meni pitkästä aikaa ihan mallikkaasti. Pieni musta hetki osui kahden pehmeän bogin (väylät 10 ja 12) muodossa, mutta loppuun sain helpot birdiet par vitosille ja hyvät lähestymiset kahdelle viimeiselle reiälle”, Samooja kertoi tiedotteessa.

Yksi Samoojan birdieistä syntyi sangen erikoisella tavalla.

”Löin avauksen kohti puita, mutta pallo osui meidän ryhmän marshallia selkään ja pomppasi väylän viereen roughiin. Siitä lähelle ja putti sisään”, Samooja kertoi.

Samoojalla on tässä vaiheessa kärkeen kolme lyöntiä. Kärkikuusikko Nacho Elvira, Gavin Green, John Axelsen, Matt Fitzpatrick, Eddie Pepperell ja Masahiro Kawamura selvitti kierroksen 63 lyönnillä eli seitsemän alle parin.

Tapio Pulkkanen ja Sami Välimäki pelasivat pariin. He jakavat 85:tä sijaa, joten huomenna kummankin on parannettava, mikäli miehet mielivät jatkaa pelejä myös viikonloppuna.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa