Samooja sprinttasi turnauksen parhaan kierroksensa – turkulainen napsi tärkeitä sijoja lopussa

Kalle Samooja pyrkii palata voittotaisteluun Tanskassa

Shot Clock Mastersin päätöspäivän ensimmäisessä ryhmässä startannut Kalle Samooja on jo ehtinyt maaliin.

Mikko Korhonen odottaa vielä lähtöpilttuussa starttiaan päätöskierrokselle, kun Kalle Samooja on jo pelannut kisan loppuun.

Samooja lähti kierrokselleen jo klo 7.40 Suomen aikaa, eikä hänellä kauan nokka tuhissut semminkin, kun kilpailussa kellotetaan jokainen lyönti ja Samooja pääsi parinsa Simon Khanin ensimmäisenä matkaan.

Kaksikon kierros oli ohi noin kolmessa ja puolessa tunnissa ja tuloskin oli erittäin hyvä. Samooja pelasi kilpailun parhaan kierroksensa ja päätyi yhteistulokseen -3 (70-70-75-68).

Mies oli hurjassa iskussa kierroksen neljällä viimeisellä reiällä, jotka hän pelasi mahtavasti neljä alle parin!

Samooja on nyt kisassa 41 sijalla, joten nousua on lähtötilanteeseen nähden yli 20 sijaa. Tilanne toki saattaa vielä elää päivän mittaan.

Koska kilpailusta saa pisteitä myös Challenge Tourin rankingiin, Samoojalle päätöspäivän nousu tekee hyvää haastajakiertueen rankingia ajatellen.

Pian starttaa kierrokselleen myös Tapio Pulkkanen, jonka tiiausaika on Suomen aikaa 11.20. Pulkkanen jakaa nyt 31. sijaa, ja hyvän päivän tulleen kaikki on mahdollista myös Kymen Golfin kasvatille.

Mikko Korhosen starttiaika tänään on klo 13.15, joten Korhosella on vielä pari tuntia aikaa valmistautua uransa toistaiseksi tärkeimpään kierrokseen.