Hyppää sisältöön

Samooja pelasi 35 reikää peräkkäin ilman bogia: ”Tiiltä hyvää tekemistä”

Kalle Samooja on ollut lähes virheetön Prahassa

Kalle Samooja tulee olemaan loistavissa asetelmissa kun Prahassa käynnistyy lauantaina viikonlopun pelit. Samooja pelasi kilpailun ensimmäiset 35 reikää ilman bogeja.

Kalle Samooja kertoi ensimmäisen kierroksen jälkeen pelanneensa tasapainoisen ja hyvän kierroksen. Tulos oli 66 (-6) ilman ainuttakaan bogia. Toisella kierroksella Kalle sanoi pelanneensa jopa paremmin, mutta reikä oli yön aikana muuttunut pienemmäksi – tulos heikkeni viisi lyöntiä. 

Samoojan toinen kierros oli täysin ehjä ennen viimeistä reikää. Ensimmäiset 17 reikää Kalle käveli läpi 15 parin ja kahden birdien toimiessa merkintöinä tuloskortissa. Viimeisen väylän bogi rikkoi 35 reiän putken ilman bogeja. 

”Voisi sanoa et parempaa menoa oli tänään kuin eilen, mutta tänään oli pieni reikä ja iso pallo. En saanut paikkoja käytettyä ollenkaan. No hyvät asetelmat tulee varmasti olleemaan viikonlopulle kuitenkin”, Samooja viestitti. 

Tulos -7 oikeuttaa kisassa jaettuun kuudenteen sijaan. Kärjessä on englantilainen Jack Senior kolme lyöntiä paremmalla tuloksella. Suomalaisista jatkoonpääsijöiden puolelle ovat nousseet myös Mikael Salminen (-3), jolla on toista kierrosta kolme reikää pelaamatta ja Roope Kakko (-2), joka jakaa sijaa 59. 

Kim Koivu (-1), Linus Väisänen (par) ja Peter Erofejeff (+1) lähtevät iltapäivällä toiselle kierrokselleen. 

Etsi luettavaa