Hyppää sisältöön

Samooja palasi kolmen joukkoon Espanjassa!

Kalle Samoojan peli ei kulkenut sunnuntaina toivotulla tavalla.

Kalle Samooja lähtee jaetulta kolmannelta sijalta Challenge de Espanjan päätöspäivään.

Kalle Samooja oli vahvalla pelituulella lauantaina. Tulos 68 syntyi erityisesti vahvan lopun myötä, sillä Kalle pelasi viimeiset kymmenen reikää neljä alle. Samoojalla on sunnuntaina tärkeä päivä, sillä kolmen joukkoon sijoittuminen takaisi todennäköisesti paikan kahteen seuraavaan kilpailuun. 

Kolmas kierros lähti vahvasti liikkeelle. Kalle teki birdiet kentän väylillä 2 ja 3. Kierroksen heikko vaihe osui väyliin 4-8, jossa hän kirjautti kaksi bogia. Paluu raiteille tapahtui heti puolimatkan krouvissa Kallen tehtyä birdien ysille. Takaysillä bogit olivat tiessään ja Kalle viimeisteli kolmen birdien myötä päivän tuloksen 68. 

Lauantain jälkeen saldona on 64-72-68 (-12), joka oikeuttaa jaettuun kolmanteen sijaan ja toiseksi viimeiseen ryhmään. 

Kisan kärjessä on norjalainen Jarand Ekeland Arnoy omilla luvuillaan. Norjalainen on jo tuloksessa -19 ennen viimeistä kierrosta. Kahden lyönnin päähän nousi haamukierroksen 61 (-11) lauantaina esittänyt ranskalainen Victor Perez (-17). Lauantain kenttäennätys piti sisällään 11 birdietä ja seitsemän paria. 

Tapio Pulkkasen (-8) päivä oli myös kohtalainen. Päivän saldo oli viisi birdietä ja kaksi bogia, jonka myötä tulos oli 69 (-3). Se nosti helsinkiläistyneen Pulkkasen neljä sijaa ylöspäin jakamaan sijaa 21. Matkaa kolmossijaa jakavaan nelikkoon on vain neljä lyöntiä. 

Tulokset: 

Etsi luettavaa