Hyppää sisältöön

Samooja pääsee hyvistä asemista viikonloppuun – Korhosella heikko kierros, mutta jatkopaikka irtosi

Kalle Samooja selvitti cutin Hampurissa. Kolmessa edellisessä kisassa hän ei edennyt viikonlopun kierroksille. KUVA: GETTY IMAGES

Kalle Samooja ja Mikko Korhonen selvisivät jatkoon Porsche European Openissa. Samooja on jaetulla 20. sijalla, Korhonen läpäisi niukasti cutin.

Kalle Samoojan toinen kilpailupäivä Saksassa pelattavassa kilpailussa oli ensimmäisen kaltainen. Hän pelasi kentän jälleen pariin (72), tällä kertaa kahdella bogilla ja kahdella birdiellä ja jakaa 20:ta sijaa kierroksen loppuhetkillä.

”Pelillisesti varsin samanlainen päivä kuin eilen. Maltoin hyvin jauhaa kuuluisaa omaa peliä ja sain pidettyä virheet melko minimissä”, Samooja sanoi tiedotteessaan.

Väylältä 10 aloittanut Samooja teki boginsa peräkkäin väylille 13 ja 14. Ensimmäinen birdie tuli reiällä 17 ja toinen reiällä 7.

”Tänään oli napsun tiukemmat liput, niin birdiet olivat kiven alla”, hän tuumasi.

Tiukat liput näkyivät yleisestikin tulostasossa, sillä parin alittaneita oli parisenkymmentä 143 pelaajan joukossa. Samoojalla on hyvät asetelmat viikonloppuun, sillä matkaa jaettuun seitsemänteen sijaan on yksi lyönti, kärjessä oleva Jordan Smith on tuloksessa -6 (

”Peli tuntuu varsin hyvältä, niin täytyy jatkaa vaan maltilla viikonloppuun”, sanoi Samooja, joka kolmessa edellisessä kilpailussa oli pudonnut cutista,

Mikko Korhosen päivä sujui heikommin, mutta jatkopaikka irtosi kuitenkin yhteistuloksella +4 (71-77). Korhonen on kahden kierroksen jälkeen jaetulla 58. sijalla.

Kisa pelataan Green Eagle Courses -resortissa Hampurissa.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa