Hyppää sisältöön

Samooja nipisti alle parin – Korhosen rautapeli kulki

Kalle Samooja spurttasi hämmästyttävän nopeasti kohden kärkeä Omanissa

Kalle Samooja pelasi tasaisen varman kierroksen Muscatissa tänään käynnistyneessä Oman Openissa.

Kalle Samooja oli suomalaispelaajista parhaassa iskussa Oman Openin avauskierroksella. Tasaisesti taistellut turkulainen pelasi tuloksen 71 (-1), mikä riittää tässä vaiheessa jaettuun 38. sijaan.

Myös Mikko Korhonen ja Sami Välimäki ovat vielä kisassa mukana, vaikka tulos painuikin plussalle. Korhosen tulos oli 73 (+1) ja Välimäen 74 (+2).

Sen sijaan Tapio Pulkkasen pitää parantaa huomenna rutkasti mieliäkseen jatkoon, sillä tulos 78 (+6) jätti hänet selvästi par-tuloksen heikommalle puolelle. Ennustettu cut-raja on avauskierroksen jälkeen par.

Korhonen oli kierroksen jälkeen mielissään tekemiseensä, vaikka onkin lyönnin cut-rajan väärällä puolella.

”Varsin hyvää peliä tänään, raudat alkavat olemaan vanhassa tutussa iskussa. Pari vinoa draivia maksoi pari bogia. Putti tuntui hyvältä koko päivän, ei vaan ihan uponnut vielä. Hyvää tekemistä”, Korhonen kommentoi.

Kisaa johtaa Italian Guido Migliozzi tuloksella 66 (-6). Koronakarenteenista irti lasketut Migliozzin maanmiehet Lorenzo Gagli (-3) ja Edoardo Molinari (-2) olivat myös kelpo iskussa. Heillä tosin jäi kierros päätösreiän osalta kesken, kun pimeyden takia kisa keskeytettiin.

Kisa on muuten tasainen, sillä 12 parasta pelaajaa mahtuu kahden lyönnin sisään.

Palkintopotissa on yhteensä 1,75 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria.

Tulospalvelu

European Tour on katsottavissa Viasatilta ja Viaplayltä

Etsi luettavaa