Hyppää sisältöön

Samooja meni jatkoon Intiassa – viimeisen reiän birdie takasi viikonlopun pelit

Kalle Samooja pisti pelin jännäksi perjantaina Intiassa.

Mikko Korhonen ei ole ainoa suomalainen, joka selvitti tiensä viikonlopun peleihin Intiassa. Kalle Samoojalla jatkopaikka oli tosin tiukassa.

Kalle Samooja pelasi tänään ensimmäiset 12 reikää kolme alle parin, mutta sitten alkoivat vaikeudet Hero Indian Openin toisella kierroksella.

Kymppireiältä startannut turkulainen teki nelosreiälle tuplan ja kuutoselle bogin. Yhtäkkiä tukevasti cut-rajan paremmalla puolella ollut Samooja olikin menettämässä otettaan viikonlopun peleistä.

”Jäätävää tykitystä siihen asti. Paikkoja olisi ollut vaikka -6:een”, Samooja sanoi.

”Nelosella löin aivan puskista avauksen hihaan vasemmalle. Pallo esteeseen, jossa taaksevienti napsahti vähän oksaan ja melkein löin hudin. Pallo meni 30 senttiä eteenpäin puskaan. Oli pakko mennä 100 metriä takaisin ihan väylän alkuun. Sieltä onnistuin lyömään tiukalle lipulle hyvän lyönnin. Joskus tuplakin on ok”, Samooja naurahti.

Kuudennella reiällä syntyneen bogin jälkeen Samooja tiesi olevansa  yhden lyönnin cutin väärällä puolella. Toiseksi viimeisellä väylällä metrin birdie-putti kierähti ohi, mutta viimeisellä väylällä Samooja  
pystyi kaivamaan tarvittavan birdien.

”Se oli draivattava par 4. Lipulle oli matkaa noin 280 metriä ja heläytin veden yli päivän parhaan niitin. Eagle-putilla oli matkaa noin kahdeksan metriä. Se jäi 20 senttiä vajaaksi”, Samooja sanoi.

Mikko Korhonen pelasi tänään tuloksen -3. Yhteistulos -4 (69-71) riitti päivän päätteeksi kahdeksanteen sijaan. Kärkeen Korhosella on kuusi lyöntiä ja toiseen sijaan neljä.

Tapio Pulkkasella oli tänään selvästi parempi päivä kuin eilen. Hän paransi tulostaan torstaista kahdeksalla lyönnillä päätyen yhteistulokseen +10 (81-73). 

Tulospalvelu

European Tourin näyttää suorana Viasat ja Viaplay

Etsi luettavaa