Hyppää sisältöön

Samooja lennossa Sveitsin vuorilla

Kalle lentää Sveitsissä

Kalle Samooja on aloittanut lauantain moving dayn turkulaisella asenteella. Samooja on noussut jo kympin joukkoon heikon perjantain jälkeen!

Suomalaisittain Sveitsissä pelattava Omega Masters on muodostumassa todella kiinnostavaksi. Kalle Samoojan lauantai Alpeilla on lähtenyt liikkeelle todellisella vuoristonousulla jos haetaan metaforaa tuloslistan sijoituskehitykseen. 

Kalle teki ensimmäiseen neljään reikään kolme birdietä, ennen kuin teki bogin vitosella. Seiskan eagle palautti Kallen lennon ja hän nousi tulokseen -4 seiskan jälkeen. 

Eikä tässä vielä kaikki. Kalle teki birdien myös kasilla ja on -5 kasin jälkeen. Yhteistulos on tässä vaiheessa -8, jolla Kalle on kisassa seitsemännellä sijalla! Kaikki kentän kolme par-vitosta ovat vielä pelaamatta. 

Mikko Korhonen aloitti lauantain bogilla ja on tuloksessa -5. Kisan kärjestä lähtee Gavin Green tuloksesta -11. Rory McIlroy ja Tommy Fleetwood jakavat toista sijaa yhdessä Wade Ormsbyn, Matthias Schwabin ja Andres Romeron kanssa tuloksessa -10. 

Lähetys Viaplaylla ja Viasatilla käynnistyy kello 13.30! 

Kalle Samooja on aloittanut todella kovaa Sveitsissä

Kalle Samooja on aloittanut todella kovaa Sveitsissä

Etsi luettavaa