Hyppää sisältöön

Samooja ja Lindell taistelevat hyvistä sijoituksista Irlannissa

Lindell haluaa takaisin Santahaminaan - voitolla karsintarupeamaa ei tarvita

Kalle Samooja lähtee parhaana suomalaisena Irish Challengen päätöskierrokselle. Oliver Lindell peesaa lyönnin perässä.

Kalle Samooja ja Oliver Lindell putosivat lauantaina tulosluettelossa Irlannissa pelattavassa Irish Challenge -kisassa.

Suomalaiskaksikko lähti kolmanteen päivään jaetulta viidenneltä sijalta. Päivän päätteeksi Samooja löytyy sijalta kymmenen ja Lindell sijalta 12.

”Huomenna hyvä tsemppi, niin top 10:een on taas mahdollisuudet”, Lindell sanoi tiedotteessaan.

Samoojan yhteistulos kolmen kierroksen jälkeen on -5 (73-68-70) ja Lindellin -4 (72-69-71). Matkaa kärkeen on Samoojalla seitsemän lyöntiä ja Lindellillä kahdeksan.

”Tänään osuin avauksissa edellispäiviä paremmin, mutta lähestymisissä oli sitten ongelmia”, Lindell kertoi.

”Takaysillä alkoi vielä satamaan. Viidellä viimeisellä reiällä pääsin vain kerran puttaamaan birdietä. Kovan työn sain tehdä -1 tulokseen.”

Kisan kärkipaikalla on kolmen kierroksen jälkeen kiertueen rankingissa toisena olevat Julien Guerrier. Ranskalaisesta saattaa tulla huomenna kolmas pelaaja, joka ylittää tällä kaudella 100 000 euron tienestit

Aiemmin samaan ovat yltäneen Julian Suri ja Aaron Rai, jotka nousivat kesken Challenge Tour -kauden European Tourille, Suri voittamalla European Tourin kilpailun ja Rai voittamalla yhden kauden aikana kolme Challenge Tourin kisaan.

Kilpailussa toisena on Ruotsin Oscar Lengden (-11), joka hakee toista perättäistä voittoaan. Myös Guerrierilla on tältä kaudelta yksi voitto allaan.

Jaakko Mäkitalo epäonnistui tänään pahemman kerran. Hän pelasi tuloksen 76 ja on nyt jatkoonpäässeistä pelaajista viimeisenä. Mäkitalon yhteistulos on +7.

Lauantaina kilpailussa nähtiin myös sellainen ihme, että Englannin Matthew Nixon pelasi kolme reikää viisi alle parin. Hän teki 10. reiälle albatrossin ja 12. reiälle eaglen. Molemmat ovat par 5 -reikiä.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa