Hyppää sisältöön

Sami Välimäki liittyy samaan manageritalliin uunituoreen rallimestarin kanssa ja hiihtosuuruuden kanssa

Sami Välimäki tiedotti tänään manageritoimiston vaihtumisesta sosiaalisessa mediassa. KUVAT: GETTY IMAGES JA RUUTUKAAPPAUS

Sami Välimäki luottaa nyt kotimaiseen manageritoimistoon, joka edustaa myös Kalle Rovanperää ja Iivo Niskasta.

DP World Tourilla pelaavalla Sami Välimäellä on uusi manageritoimisto. Aiemmin Välimäen managerina toimi legendaarisen Andrew ”Chubby” Chandleriin International Sports Management. Nyt uutena toimistona on aloittanut suomalainen TMG Management Oy ja Välimäen managerina yrityksen toimitusjohtaja Miro Rousku.

Välimäki kertoi muutoksesta sosiaalisen median kanavissaan hetki sitten.

Rouskun lisäksi TMG Managementin takana ovat TMG Sports Oy:n Mika Lidman ja Tero Kumpulainen, joka tunnetaan kokeneena urheilumarkkinoinnin ja -tapahtumien tekijänä ja Suomen PGA:n eli ammattilaisgolfarien järjestön hallituksen puheenjohtajana.

TMG Managementin Tero Kumpulainen ja Sami Välimäki keskustelivat Italian Openin yhteydessä syyskuussa, kun sopimus oli allekirjoitusta vaille valmis. KUVA: JUSSI MIETTINEN

TMG Management on perustettu tänä vuonna, mutta sen talliin kuuluvat rallin tuore maailmanmestari Kalle Rovanperä ja moninkertainen olympiavoittaja Iivo Niskanen.

”Olen innoissani siitä, että voin aloittaa työt TMG Managementin kanssa ja että Miro Rousku on uusi managerini. On myös kunnia kuulua samaan tiimiin suomalaisten legendojen Kalle Rovanperän ja Iivo Niskasen kanssa”, Välimäki kirjoitti Instagram-päivityksessään.

Välimäki vaihtoi jo kesällä valmentajaa. Nykyään häntä valmentaa Liam James, joka korvasi koutsina Timo Karvisen.

Vuonna 2020 sensaatiomaisen kauden pelannut Välimäki valittiin European Tourin tulokkaaksi, mutta seuraavana vuotena tuli koko kauden mittainen kuntonotkahdus ja hän jäi kiertueen kokonaispisteissä 153:nneksi.

Tänä vuonna Välimäen pelit ovat sujuneet jo paremmin kuin viime kaudella, joskin kesällä hän joutui sydänlihastulehduksen vuoksi pitkälle sairauslomalle. Välimäki on nyt kiertueen rankingissa 93:ntena.

Pelipaikastaan kiertueella hänen ei kuitenkaan tarvitse huolehtia, sillä vuonna 2020 napattu Oman Openin voitto takaa koronapandemian vuoksi poikkeuksellisesti kategorian kiertueelle myös ensi kaudeksi.

Etsi luettavaa