Hyppää sisältöön

Sami Välimäen ote lipesi lopussa – jatkaa silti Mauritiuksen kisan kärjessä

Sami Välimäki ei saanut tänään mittoja kohdalleen lähestymisissä. KUVA: GETTY IMAGES

Sami Välimäen kolmen lyönnin johto suli kahdella viimeisellä reiällä DP World Tourin kilpailussa. Siitä huolimatta hän lähtee kolmanteen päivään kärkiryhmässä.

Sami Välimäki jakaa edelleen johtopaikkaa Mauritius Openissa, vaikka pelasi tänään kymmenen lyöntiä heikomman tuloksen kuin eilen.

Välimäki oli vielä kaksi reikää ennen kierroksen loppua kolmen lyönnin johtoasemassa, mutta lopetti kierroksensa bogi-tupla-yhdistelmään. Välimäen yhteistulos kahden kierroksen jälkeen on -10 (62-72), jolla hän jakaa johtopaikkaa Espanjan Alfredo Garcia-Heredian ja Ranskan Antoine Roznerin kanssa.

Eilen Välimäki upotti putteja kuin hurmoksessa, mutta tänään lyönnit viheriöllä välillä vähän yskähtelivät. Hän onnistui tekemään kuitenkin viisi birdieä, mikä on erinomainen määrä.

Puttien lisäksi Välimäki harmitteli sitä, ettei saanut kierroksen aikana lyöntiensä mittoja oikein kohdilleen.

”Pelasin tänään hyvää peliä, muutama huono putti ja muutama väärä lyönti valinta. Huomenna uudestaan”, Välimäki viestitti.

Kisassa seitsemän kärkipelaajaa on kahden lyönnin päässä toisistaan. Neljäntenä on Välimäen kanssa kaksi ensimmäistä kierrosta pelannut Oliver Bekker Etelä-Afrikasta. Viidettä sijaa jakaa kolme pelaajaa tuloksella -8.

Tänään Välimäen ryhmä starttasi kierrokselleen aikaisin aamulla kymppireiältä. Huomenna Samille on luvassa myöhempi lähtöaika, kiitos korkean sijoituksen tulosluettelossa.

TULOSPALVELUT
TARJOAA

PGA TOUR

WM Phoenix Open

DP WORLD TOUR

Singapore Classic
Mikko Korhonen, Tapio Pulkkanen, Kalle Samooja ja Sami Välimäki

Ladies european tour

Lalla Meryem Cup
Sanna Nuutinen, Tiia Koivisto ja Ursula Wikström

CHALLENGE TOUR

Dimension Data Pro-Am
Oliver Lindell

CHAMPIONS TOUR

Trophy Hassan II


AMATÖÖRI GOLF

Portuguese International Amateur Championship
Jesse Saareks ja Veikka Viskari

korn ferry tour

Astara Golf Championship

Etsi luettavaa