Hyppää sisältöön

Sami Välimäellä vahva päivä Skotlannissa: ”En ole vielä keksinyt kuinka tämä kenttä kesytetään”

Sami Välimäki on kahdessa edellisessä kisassa ollut asemissa viimeisillä kierroksilla, mutta joutunut pettymään loppuratkaisun hetkillä. KUVA: GETTY IMAGES

Sami Välimäki (-3) pelasi parhaan suomalaistuloksen, ja starttaa aamukierrokselleen sijaluvulta 15. Tapio Pulkkasen (-2) sijoitus on 26.s, Kalle Samoojan (par) 74.

Sami Välimäki lähti Scottish Openissa iltapäiväkierrokselleen kello 16.20 Suomen aikaa. Tuuli oli aamupäivää kovempaa, tulostaso tästä johtuen heikompaa.

Beyong Hun An (-9) on kahden lyönnin johdossa, Rory McIlroy (-6) jakaa kolmatta sijaa.

Maailmanlistan ykkönen Scottie Scheffler (-2) jakaa sijalukua 26:s yhdessä Matt Fitzpatrickin, Justin Thomasin ja Tapio Pulkkasen kanssa.

”Pelasin tänään tiiltä viheriölle todella hyvin. Sain muutaman hyvän lähestymisen aikaan, sieltä ne birdiet tulivat”, viiden onnistumisen vastapainoksi kaksi bogia korttiinsa kirjauttanut Välimäki kertoi.

Perjantain kierrokselle hän lähtee klo 11.05 Suomen aikaa.

”Toivon tietysti, että aamupäivän keli olisi tämän päivän tavoin parempi kuin illalla. Tärkeintä kuitenkin on, että vettä ei tule. Se ei peliini sovi.”

Edelliskaudella Sami Välimäki loisti päätöskierroksella pelaten tulokseen -4. Sijoitukseksi tuli kunniakas 24.

Torstaina hän aloitti tuloksella -3.

Kun meneillään olevassa kisassa on maailmanlistan sadasta parhaasta mukana 58, Nokia River Golfin edustajan voidaan sanoa onnistuneen torstai-iltapäivän hankalassa kelissä mainiosti.

Oletko kolmen aiemman osallistumiskerran aikana oppinut keinot kentän taltuttamiseksi?

”Hyvillä lähestymisillä tulosta tulee. Mutta en oikein ole tämän radan kanssa sinut. Jokin siinä ei vaan oikein istu silmään”, Välimäki analysoi suoraan tyyliinsä.

Elisa Viihde Viaplay näyttää Scottish Openin suorana. Perjantain lähetysaika on 14.30-21.00.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa