Hyppää sisältöön

Sami Välimäellä hyvä päivä Irlannissa: ”The Open kiinnostaa kovasti”

Sami Välimäki pääsee perjantain kierrokselleen kovien pelimiesten John Catlinin ja Johannes Veermanin kanssa aamun ryhmissä, klo 10.30 Suomen aikaa. KUVA: GETTY IMAGES

Sami Välimäki (68,-4) jatkoi Mount Julietin kentällä vahvaa peliä, jota hän esitti Munchenissa neljän päivän ajan. Avauspäivän jälkeen Mikko Korhonen (-5) on 12:s, Välimäki 24.

BMW International Openissa uransa kolmanneksi parhaan pääkiertueen sijoituksen (4.) saavuttanut Sami Välimäki ei ole ehtinyt huilailla lennettyään maanantaina Saksasta Irlantiin toiselle puistokentälle.

Hän tapasi Irlannissa ensimmäistä kertaa työn merkeissä silmätysten uuden valmentajansa Liam Jamesin, jonka kanssa on konsultoinut etänä jo parin viikon ajan lopetettuaan yhteistyönsä Timo Karvisen kanssa.

”Työtä on alkuviikosta tehty uuden koutsin kanssa ahkerasti. Uusia juttuja on pöydällä sekä svingiin, kuin myös lähipeliin. Lyöminen tuntuu hyvältä, joka oli tilanne myös Munchenissa”, Välimäki kertoi iltapäiväkierroksensa päätyttyä.

”Draiveissa en ollut tänään parhaimmillani, raudat ja puttipeli toimivat. Ihan hyvä valmiustila tässä on päällä.

Alle parin pelaajia Irlannissa oli torstaina lähes sata.

Ryan Fox (-8) johtaa kisaa, suomalaisista parhaissa asemissa on Mikko Korhonen (-5), Välimäen (-4) lisäksi myös Kalle Samooja on niukasti cut-rajan paremmalla puolella.

Tapio Pulkkasen (par) pudottti sadannen ulkopuolelle kierroksen toisella puoliskolla (1-9) tulleet kolme bogia.

The Open on mielessä

Sami Välimäki osallistuu myös seuraavalla viikolla Scottish Openiin.

Molemmmissa tapahtumissa on kolme paikkaa The Openiin tarjolla kärkimiehille.

”Ei tässä kannata henkseleitä paukutella. 150:s The Open on tietysti kisa jossa haluaisin olla mukana. Sunnuntaina katsellaan millaiset on mahdollisuudet. Kovaa onnistumista se vaatii, ei kuitenkaan mitään ylivertaista”, Välimäki muistutti myös itseään.

Elisa Viihde Viaplay ja V Sport näyttävät kisan suorina lähetyksinä. Perjantain lähetysaika on 15.00-21.00.

Viikonlopun molempina päivinä huippugolfia Irlannista on tarjolla klo 15.00-20.30

Tulospalvelu

Etsi luettavaa