Hyppää sisältöön

Sami Välimäki vetoaa twitterissa: ”Käykää äänestämässä numeroa 3”

Sami Välimäki on yksi kymmenestä ehdokkaasta Sykähdyttävin Urheiluhetki sarjassa

Sami Välimäen uran kuudennessa ET-kilpailussa saavuttama ykköstila on yksi kymmenestä ehdokkasta Sykähdyttävimmäksi Urheiluhetkeksi vuonna 2020. Voittaja ratkaistaan yleisöäänestyksen perusteella.

Sami Välimäki on pelannut fantasisen tulokaskauden European Tourilla. Sykähdyttäviä hetkiä on ollut kauden mittaan runsaasti. 

Tähtihetkistä toistaiseksi suurin on luonnollisesti Omanin kisan ykköstila maaliskuun ensimmäisenä päivänä. Pelikaverina oli päätöspäivänä Mikko Korhonen, uusinnassa Välimäki kukisti Brandon Stonen.

Välimäki on nimetty voittonsa myötä nimetty ehdokkaaksi sarjaan  Sykähdyttävin Urheiluhetki. Yleisöäänestyksen voittaja julkistetaan Urheilugaalassa 14. tammikuuta.

22-vuotias nuorukainen on kivikovassa sarjassa, kun menestyksiä golfissa vertaillaan suomalaisille perinteisten lajien sankareiden saavutuksiin.

Kymmenen ehdokkaan joukossa ovat omilla menestyksillään muun muassa Iivo Niskanen, Kaisa Mäkäräinen, Kalle Rovanperä, sekä miesten ja naisten jalkapallomaajoukkueet.

Sami Välimäki nosti äänestyksen tapetille twitterissä yksinkertaisella kehotuksella. 

”Käy äänestämässä numeroa 3.”

Välimäellä on edessään vielä kaksi Dubaissa joulukuussa pelattavaa kisaa. Näistä jälkimmäisessä, Tourin finaalissa ratkeaa myös se, nouseeko Välimäki kauden 2020 tulokkaaksi.

Etsi luettavaa