Hyppää sisältöön

Sami Välimäki huipputulokseen Lontoossa – Kalle Samooja nousi kärkitaistoon

Sami Välimäki sai loistavan onnistumisen Lontoon kilpailun finaalipäivänä

Sami Välimäki ( 72-71-75-65,-7) jätti tuplat ja bogeyt pois kortistaan tehdessään London Golf Clubilla tässä vaiheessa päivän parhaan tuloksen 65,-7.

Sami Välimäki (72-71,-1) pääsi rajaa hipoen jatkoon meneillään olevassa ET:n kisassa Englannissa. Kolmaskaan kierros (75,+3) ei Cazoo Classsicissa saanut hattuja lentämään ilmaan.

Ennen sunnuntaita Välimäki oli tehnyt hyvän määrän birdejä, yhden eaglenkin. Bogeja oli kuitenkin peräti yhdeksän, tuplia murhaava määrä, neljä.

Sunnuntai oli sitten Välimäeltä melkoista irroittelua. Hän onnistui pelaaamaan ensimmäiset 11 reikää ilman bogeja kahdella birdiellä. Viimeisillä seitsemällä pirkkalainen teki kahdella par-viitosella eaglet sekä 17:lla (par 3) birdien.
Tulos 65,-7 nosti häntä noin 20 sijaa. Kun kierros oli vielä kesken sijoitus on 45.

Kierrosta voidaan pitää Välimäen kauden parhaana muuhun pelaajakatraaseen verrattuna.  Kanariansaarilla hän sai tuloksen 64, -7. Helpolla kentällä se ei kuitenkaan ollut päivän paras.

Kalle Samooja on tuskaillut puttinsa kanssa kolme päivää. Sunnuntaina birdejä on tullut 13 ensimmäisen aikana peräti viisi. Tässä vaiheessa Samooja (-11/13) oli vain kolme lyöntiä kisaa johtavaaa Rasmus Højgaardia jäljessä.

Tulospalvelu

European Tour on katsottavissa suorana Elisa Viihde Viaplay -palvelusta

Etsi luettavaa