Hyppää sisältöön

Salo Golfissa eletään hetkessä: ”Kenttä on aina avoinna kun se on mahdollista”

Tomi Pajulla on uusia suunnitelmia takataskussa kentän suojelemiseksi talvikauden pelien aikana

Toimitusjohtaja Tomi Paju laskee pelaajat kierrokselle, mikäli kentälle ei aiheudu pelaamisesta vahinkoa.

Perjantaina kaikki kotimaiset kentät olivat suljettuina.

Salo Golfin toimitusjohtaja Tomi Pajulle ja caddiemasterille tuli luonnollisesti paljon  tiedusteluja eri viestimien kautta pelimahdollisuuksista seuraavina päivinä.

 ”Sijaintimme kaupungin kupeessa on edullinen, lähistöllä asuu runsaasti golfareita, jotka ovat hetmiten valmiina kierrokselle kun vihreä valo syttyy”,  Paju kertoi viitaten kelien kehittymiseen.

Perjantaina valo ei kuitenkaan syttynyt, säätilan kehittymistä seurattiin tätä silmälläpitäen vielä yli lounasajan.

Sunnuntaina kenttä on tarkoitus avata alkaen kello 9.30. Starttiaikojen varauksia on jo nyt varsin hyvä määrä, noin 60.  Lauantain osalta tilanne oli tätä kirjoitettaessa vielä sääennusteiden armoilla.

”Oleellista talvikauden lähestyessä on kyetä tiedottamaan aukioloajoista ennkoivasti jo edellisenä päivänä kello 16.00 mennessä. Sunnuntainakin on sitten vielä tuntia ennen ensimmäistä starttia kyettävä laittamaan sivuille ja facebookiin tieto siitä, kyetäänkö pelaamaan vai ei”, Paju jatkaa.

Ennätykselliset talvikuukaudet 

Salo Golfissa kierrosmäärät nousevat ensimmäistä kertaa kentän historiassa yli 30 000 rajapyykin. 

Leuto, olematon talvi antoi lentävän lähdön, jonka johdosta kalenterivuoden  kolmen ensimmäisen kuukauden aikana kierroksia oli noin 3 000. 

Näistä yli puolet,  1 615 oli vieraspelaajia, joten kassanpohjallekin kertyi mukavasti varoja.

”Kenttä oli avoinna tammi-maaliskuun aikana noin 60 päivää. Se oli meille ennätys, samoin tietysti tämän ajanjakson kierrosmäärät.” 

Suomen nopeinta golfia maailman parhaassa urheilupuistoissa, kuuluu yksi Salo Golfin slogeneista viitaten monipuolisiin liikuntamahdollisuuksiin kaupungin kupeessa

Suomen nopeinta golfia maailman parhaassa urheilupuistoissa, kuuluu yksi Salo Golfin slogeneista viitaten monipuolisiin liikuntamahdollisuuksiin kaupungin kupeessa

Salo Golf

Myös tulevan talvikauden aikana Salo Golfissa on varauduttu kentän pitämiseen avoinna mahdollisimman tehokkaasti omien ja vieraspelaajien iloksi.

”Meillä on tältä osin uusiakin suunnitelmia viritteillä. Oleellistahan on se, että pelaaminen talvikuukausien aikana ei saa aiheuttaa sellaista vahinkoa, joka vaikeuttaisi kesäkauden pelaamista”, Paju muistuttaa lopuksi.

Salo Golf

Etsi luettavaa