Hyppää sisältöön

Saksalaiskonkarille jättipotti The Openista – Marcel Siem oli onnesta sekaisin 18:n viheriöllä

Marcel Siem on pelannut vuodesta 2001 yli 500 kilpailua European Tourilla ja CT:lla

Siem varmisti nousunsa takaisin pääkiertueelle ja kuittasi palkintosumman joka vastaa neljää ykköstilaa hänen nykyisellä kiertueellaan

Saksalaisille golfareille kauden viimeinen major antoi kaksi merkittävää ilonaihetta. Toista kertaa amatöörien EM-kullan tuomalla statuksella The Openissa pelannut Matthias Schmid  pelasi päätöskierroksen Lee Westwoodin parina. 

Marcel Schmidiin kohdistuu hänen ammattilaiseksi siiirtyessään varsin suuret odotukset

Marcel Schmidiin kohdistuu hänen ammattilaiseksi siiirtyessään varsin suuret odotukset

GETTY IMAGES

He jakoivat sijalukua 59:s, joka oli Westylle pettymys, mutta saksalaisamatöörille riittävä suoritus kisan parhaan amatöörin titteliin ja valtavaan huomioon palkintojenjaossa Collin Morikawan kanssa.

Vuodesta 2001 ammattilaiskiertueita, enimmäkseen European Touria kiertänyt Marcel Siem puolestaan pääsi The Openiin voitettuaan edelllisviikolla CT:n Ranskan kisan.

Marcel Siemille todellinen jättipotti

Syntymäpäivänään torstaina 41-vuotias Siem aloitti Royal St George´s Golf Clubilla ilotulituksen, oman normitasonsa ylittämisen. Viimeisen reiän birdie toi sijaluvuksi 15:s
Siemin tuuletukset tulivat sydämestä.

Hän ansaitsi majorista 120 000 euroaa. Summa on käytänössä sama, jonka saa voittamalla neljä Challenge Tourin kisaa.

Bonuksena tulee varmistus ET:lle nousulle tulevalle kaudelle, sillä The Openin ansiot lasketaan myös Challenge Tourin rahalistalle

Saksalaiskonkarille kisa oli 13:s perättäinen ilman viikonkaan taukoa.Putki on eläimellisen rankka, etenkin kun Siem on ottanut tavakseen vetää itse tai kantaa bägiään. 
Ranskan voitokisassa ( 30 000 euroa) hänellä oli tytär caddienä, The Openissa apuna oli luonnollisesti ammatticaddie.

Nyt hän on tauon ansainnut ja tuskin osallistuu seuraavan viikon Italian kisaan. Mahdollisuuksien rajoissa on, että Siem on mukana Vierumäki Finnish Challengessa 5.-8. elokuuta.

Etsi luettavaa