Hyppää sisältöön

Ryder Cup -kipparilla korona – vetäytyi PGA Tourin kisasta, jossa poikkeuksellisen vaisu osanottajakatras

Padraig Harrington sijoittui Dubaissa reilu viikko sitten kuudenneksi.

PGA Tourilla pelataan tällä viikolla siinä mielessä harvinainen turnaus, että maailmanlistan kymmenen parhaan joukosta yksikään ei ole kisassa mukana. Pagraig Harrington joutui jäämään pois kilpailusta koronaviruksen takia.

Legendaarisella Pebble Beachin kentällä käynnistyy torstaina perinteinen AT&T Pebble Beach Pro Am -kilpailu.

Tänä vuonna kisa on poikkeuksellinen, sillä koronan vuoksi amatöörit loistavat poissaolollaan. Myöskään maailmanlistan kymmenen parhaan pelaajan joukosta yksikään ei ole mukana kilpailussa.

Kilpailuun osallistuvista pelaajista korkeimmalla maailmanlistalla on Yhdysvaltain Patrick Cantlay, jonka ranking-sijoitus on 11:s. 20 parhaan joukosta mukana ovat myös Daniel Berger ja Paul Casey.

Maailmanlistan ykkösen Dustin Johnsonin piti olla kilpailussa mukana, mutta päätti vetäytyä, koska haluaa levätä viikon perheensä parinsa. Johnson pelasi viime viikolla Saudi-Arabiassa voitokkaasti.

Toinen nimekäs pelaaja, joka jää kisasta pois viime hetkellä, on Padraig Harrington. Elokuussa 50 vuotta täyttävällä Euroopan Ryder Cup -joukkueen kapteenilla on todettu korona. PGA Tour tiedotti Harringtonin positiivisesta testituloksesta eilen.

Irlantilainen osallistui viime viikolla Wasteland Phoenix Openiin. Sitä ennen hän pelasi Dubaissa European Tourin Desert Classic -kilpailun sijoittuen kuudenneksi.

European Tourilla ei tällä ja seuraavalla viikolla kilpailla. Kiertueen seuraava kilpailu on juuri Floridan WGC-kisa. Seuraava varsinainen European Tourin kilpailu pelataan vasta maaliskuun puolivälissä, jolloin on vuorossa Qatar Masters.

Etsi luettavaa