Hyppää sisältöön

Ruutu+ näyttää US Openin ja US Womens Openin suorana

Lexi Thompson kuuluu US Women's Openin suosikkeihin.

Neloselle kuuluva Ruutu+ laajentaa golftarjontaansa kolmella major-turnauksella.

Ruutu+ on hankkinut lisää golfin tv-oikeuksia. Ruutu näyttää tänä kesänä kolme major-kilpailua sekä kaksi merkittävää amatöörikilpailua.

Neloselle kuuluva Ruutu+ näyttää huomenna käynnistyvän US Women’s Openin lisäksi myös miesten US Openin ja Seniorien US Openin, joka pelataan kesäkuun lopussa.

Miesten US Open on siitä poikkeuksellinen kilpailu, että sen näyttää Suomessa tänä kesänä kaksi maksukanavaa, sillä sen televisioivat myös Viasat ja Viaplay-suoratoistopalvelu  

Ruutu+:n urheilusta vastaava tuottaja Markus Wennäkoski sanoo, että naisten major-kilpailu näytetään englanninkielisellä selostuksella, mutta miesten kisan suhteen ei ole vielä tehty päätöstä siitä, näytetäänkö se englanniksi, suomeksi vai molemmilla kielillä selostettuna.

”Meillä on kisoista neljän vuoden sopimus ja ok kattaus golfia kasassa”, Wennäkoski sanoo.

Aiemmin huhtikuussa Ruutu+ näytti kauden ensimmäisen major-kisan Masters Tournamentin erillistä maksua vastaan, mutta US Openit kuuluvat Ruutu+:aan.

”Tämän vuoden kaikki lähetykset ovat Ruutu+ -kamaa eli samalla tilauksella näkee lähes kaiken maksullisen sisällön”, Wennäkoski sanoo.

Pakettiin kuuluvat jatkossa myös kolme merkittävää amatöörikisaa: US Amateur Championship sekä joka toinen vuosi pelattavat Walker Cup ja Curtis Cup.

Walker Cup on parittomina vuosina pelattava miesten joukkuekisa, jossa Britannian ja Irlannin joukkue kohtaa Yhdysvallat. Curtis Cup on naisten vastaava turnaus, joka pelataan parillisina vuosina.

Tänä vuonna US Amateur Championship pelataan elokuun puolivälissä ja Walker Cup Royal Hoylaken kentällä Liverpoolissa syyskuussa alussa.

Etsi luettavaa