Hyppää sisältöön

Ruuska sai nuoren ammattilaisen jättipotin

Ari Lahden Icecapital ja Lauri Ruuska aloittivat pitkän yhteistyön.

Lauri Ruuska sai Ari Lahden Icecapitalista pitkäaikaisen sponsorin. Ruuska pelaa Vierumäen villien korttien turvin kahdeksan kilpailua.

Lauri Ruuska onnistui siinä, mistä moni nuori golfammattilainen haaveilee: saamaan itselleen pitkäaikaisen taloudellisen tukijan. Rahoituskonserni Icecapital lähtee nimittäin tukemaan siilinjärveläislähtöisen pelimiehen uraa pitkällä 3+2 vuoden sopimuksella.

Icecapitalin pääomistaja on Ari Lahti, joka tunnetaan myös jalkapallon Veikkausliigaa pelaavan Kuopion Palloseuran omistajana.

”Haluamme olla rakentamassa tästä menestystarinaa pidemmällä jänteellä. Mielestäni sopimuksen pituus antaa hyvän taustan menestyksekkään uran käynnistämiselle”, Lahti sanoo tiedotteessa.

”Lauri Ruuska on nuori urheilija, jolla on kaikki kyvyt ja ominaisuudet nousta kansainvälisesti menestyväksi golfariksi.”

Ruuska pelaa tänä vuonna pääasiassa Challenge Tourin osakilpailuja. Kauden hän aloittaa reilun viikon kuluttua Turkin Belekissä pelattavassa kilpailussa. Kaikkiaan ohjelmassa on kahdeksan Challenge Tourin kisaa. Ruuskalla ei ole varsinaista korttia kiertueelle, vaan hän pelaa Vierumäen villien korttien turvin

”Vietin talvella paljon aikaa Espanjassa. Peli on kevättä kohti lähtemään kulkemaan koko ajan paremmin. Henkisellä tasolla on mennyt paljon eteenpäin viime kaudesta”, Ruuska sanoo.

”Olen erittäin iloinen, että sain Ari Lahden kaltaisen merkittävän urheiluvaikuttajan pitkäaikaiseksi pääyhteistyökumppanikseni”, Ruuska iloitsee.

Ruuskan amatöörivuosien saavutuksiin lukeutuvat muun muassa avoimen SM-kilpailun eli Erkko Trophyn voitto vuonna 2014 sekä lyöntipelin Suomen mestaruuden vuonna 2015.  Vuodelta 2013 Ruuskalla on myös kultaa reikäpelin SM-kisoissa. Amatöörien EM-kisoissa Ruuska sijoittui viime vuonna kuudenneksi ja USA:ssa pelatussa Spirit cupissa pronssille.

Ruuskaa valmentavat Janne Eskola ja Tapani Saarentola

 

Etsi luettavaa