Hyppää sisältöön

Ruuska paras neljästä suomalaisesta German Challengessä

Lauri Ruuska on hyvissä asemissa ennen päätöskierrosta. KUVA: ANTERO LINDELL

Lauri Ruuska lähtee 16. sijalta päätöspäivään Saksassa pelattavassa Challenge Tourin kisassa.

Lauri Ruuskalla on huomenna mahdollisuus pelata uransa paras sijoitus Challenge Tourilla. Tarinagolfin kasvatin tähän mennessä paras sijoitus haastajatasolla on kahdeksas, joka tuli vuosi sitten Swiss Challenge -kisassa.

Tänä vuonna Ruuskan pelit ovat sujuneet kehnosti. Hän putosi jatkosta kauden viidessä ensimmäisessä kisassaan ja läpäisi cutin ensimmäistä kertaa tällä kaudella pari viikkoa sitten Ranskassa, jossa sijoitus oli 40:s.

Viikko sitten Itävallassa edessä oli jälleen huilivuoro viikonloppuna, mutta tällä viikolla Saksassa pelattavassa German Challengessä Ruuskan peli kulkee. Hän on ennen päätöskierrosta parhaana suomalaisena 16:ntena tuloksellaan -5 (70-72-69).

Kahdeksanteen sijaan Ruuskalla on vain kaksi lyöntiä eroa, mutta kärjessä oleva Espanjan Alejandro Del Rey (-14) on karannut yhdeksän lyönnin päähän. Toista sijaa jakavat Espanjan Manuel Elvira ja Puolan Mateusz Gradecki ovat puolestaan vain lyönnin päässä Del Reystä.

Kärkikolmikko on pienessä karussa, sillä neljäntenä oleva Ranskan Robin Sciot-Siegrist on puolestaan kolme lyöntiä toisena olevaa kaksikko perässä.

Ruuskan lisäksi suomalaisista cutin selvittivät Alex Hietala (-4), Roope Kakko (-3) ja Oliver Lindell (-1). Hietalan sijoitus on 25:s, Kakon 35:s ja Lindellin 49:s.

Kilpailu pelataan Wittelsbacher Golfclubilla, joka sijaitsee Neuburg an der Donaussa, Baijerin osavaltiossa.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa