Hyppää sisältöön

Ruuhikoskigolfissa vierailevan normikommentti: ”Vautsi, kentän takaysi on ihan mahtava”

Robert Trent Jones. Jr:n suunnittelema kenttä tarjoaa lukuisia pysäyttävän upeita maisemia kierroksen aikana

Seinäjoen kupeessa sijaitseva golfkeskus isännöi SM-kisoja, ja haluaa lisätä vieraspelaajien määrää kentällään.

Ruuhikoskigolf on Suomen ainoa kenttä, jonka on suunnitellut alan legendaarisimpiin osaajiin lukeutuva Robert Trent Jones Jr.

Kenttä on rakennettu pohjanmaalaisittain poikkeavaan osittain mäkiseen  metsämaisemaan, jota elävöittää sen läpi virtaava Ruuhikoski.

GoExpo Golfissa palvelupäällikkö Joni Viinikka sekä monena vuonna caddiemasterina toiminut Mikael Mäki-Töyli olivat markkinoimassa Ruuhikosken lisäksi myös naapurikenttää Kuortane Golfia.

”Kokemukset edellisiltä vuosilta ovat olleet erinomaisia. Nyt saimme vielä Kuortaneen mukaan kumppaniksi. Pääkaupunkiseudulla yleisin kysymys kuuluu, missä Ruuhikoski sijaitsee. Niiltä pelaajilta, jotka kentällämme ovat vierailleet, tulee varsin kohteliaita, positiivisia lausuntoja”, Joni Viinikka kertoi vilkkaimpana messupäivänä, lauantaina.

Puitteet ovat kunnossa, takaysi ihastuttaa maisemillaan

Vieraspelaaja pistää merkille alueelle saapuessaan siistit ja hyvinhoidetut rakennukset sekä harjoitusalueet. Kierrokselta palatessaan suuri osa on ihastuksissaan siitä, miten moninaisen luontoseikkailun Ruuhikoski kykenee tarjoamaan. 

”Hyvin yleinen kommentti kuuluu, ”vautsi, tuo teidän takaysi on mäkisyytensä, maisemien ja läpi virtaavan joen luoman tunnelman kautta ihan mahtava”, Joni Viinikka kertoo.

Myös kentän ensimmäinen puolisko tarjoaa vierailijalle erinomaisia ja reiluja golfväyliä, kokonaisuus on erittäin täyspainoinen, sykähdyttävä.

Tervetuloa Ruuhikoskelle, toivottavat Joni Viinikka (vas.) ja Mikael Mäki-Töyli.

Tervetuloa Ruuhikoskelle, toivottavat Joni Viinikka (vas.) ja Mikael Mäki-Töyli.

Teemu Tyry

”Jäsenkunta on itsekin ylpeä kentästään ja haluaa pitää siitä huolta. Pohjanmaalla talkootoiminta on arvossaan ja Ruuhikoskigolfissa erityisesti. Kesällä järjestettävien SM-kisojen johdosta paikkoja ja kenttää puunataan tavallistakin tarkemmin”, Viiinikka painottaa.

Seurassa on jäseniä 1 400, kenttäyhtiön talous on kunnossa, vieraspelaajien määrä ( 4 000 edellisvuonna) on ollut kasvussa. Holarien määrä oli vuonna 2019 tavallista korkeampi, peräti 12.

Samalla matkalla Kuortaneelle

Ruuhikoski lukeutuu lay-outin ja maisemien puolesta maassamme ykkösketjuun. Jos vierailua Seinäjoelle suunnittelee, erittäin varteenotettava vaihtoehto on  pelata kaksikin kierrosta Trent Jones Jr:n luomuksella ja/tai yhdistää Pohjanmaan retkeen vierailu reilun 20 minuutin päässä sijaitsevalla  Kuortane Golfin kentällä ja sen klubitalon idyllisessä ravintolassa.

Messuviikon tarjousten voimassaoloaikaa pidennettiin perjantai-iltaan asti.

Ruuhikosken green feee hintaan 35 euroa 2x green fee 65 euroa, sekä yhdistelmä Ruuhikoski & Kuortane Golf 59 euroa ovat todellisia kädenojennuksia Pohjanmaalle suuntaaville.

Kaikki GoExpo Golfin messutarjoukset löydät täältä.

Ruuhikoski Golf

Kuortane Golf

Etsi luettavaa