Hyppää sisältöön

Rose, Scott ja Rahm loistavassa voittotaistelussa

Justin Rose (-18) jatkaa kärjessä ja sivuaa Farmers Insurance Openin 54 reiän tulosennätystä. Lauantain kierroksella nähtiin kuitenkin kolme kallista virhettä.

Rosen kolmas kierros oli jälleen loistavaa peliä. Kolme epäonnista virhelyöntiä maksoivat kuitenkin kuusi lyöntiä tuloskortissa. Tuplat syntyivät väylille 4 ja 14 pallon päädyttyä esteeseen. Viimeisellä par vitosen kakkoslyönti päätyi veteen ja birdien sijaan korttiin merkittiin bogi. Päivä oli silti täynnä upeaa golfia. Bogien vastineeksi Rose (-18) iski kuusi birdiä ja eaglen pitäen tuloksen alle 70 lyönnin kolmantena päivänä peräkkäin. 

Rosen johto jäi kolmeen lyöntiin. Viimeisen väylä virhe jätti hyvässä vireessä olevan Adam Scottin (-15) vaarallisen lähelle. Australialaisen lauantain kierros 65 (-7) oli viikon paras Torrey Pinesin vaikeammalla South Coursella. Scott näyttää vihdoin löytäneet sopivan puttityylin tukemalla mailan vasenta käsivartta vasten claw otteella ja arm-lock menetelmällä. 

Molemmat kärkinimet ovat loistaneet pallonlyömisessä. Vaikka tulostaso on kova vaatii kenttä edelleen laadukasta lyömistä. Raffit ovat paksut ja rankaisevat avauslyöntejä. Väylältä pallon voi kuitenkin saada lähelle reikää, sillä griinit ovat pehmeät ja vastaanottavat. 

Jon Rahm (-14) on kolmantena ja voitto tullaan varmasti ratkaisemaan kärkikolmikon välillä. Rahm onnistui voittamaan Torrey Pinesissa kaksi vuotta sitten. Silloin voittoon vei viimeisen kierroksen kiri ja uskomaton eagle lopetus. 

Tiger Woods (-5) lopetti kierroksen kahteen peräkkäiseen birdieen. Sunnuntaina tavoitteena on päästä kaksinumeroisiin lukuihin alle parin suhteen. Kaikki Woodsin kierrokset ovat olleet alle parin mutta paras terä on vielä puuttunut etenkin griineillä. 

Tulospalvelu

Etsi luettavaa