Hyppää sisältöön

Rory tuskailee bogivauhdissa – US Openin tv-lähetys alkoi hetki sitten

Rory McIlroyllä on ollut tänään tuskien taival.

US Openia on pelattu vain muutama tunti, mutta yksi asia on varma Rory McIlroy ei tule voittamaan tämänvuotista kilpailua.

Kauden toinen major-turnaus, US Open on ollut käynnissä jonkin aikaan. Ensimmäisenä kierrokselleen lähteneet ovat ehtineet jo 16. reiälle.

Shinnecock Hillsin kenttä näyttäisi pitävän hyvin pintansa, sillä tulostaso on ollut vaihteleva ja moni nimimies on ollut rajuissa ongelmissa.

Pahiten on pettänyt kovassa tuulessa, kapeilla väylillä ja kovilla viheriöillä Rory McIlroy, joka on pelannut ensimmäiset 11 reikää käsittämättömän huonosti. Hän on tuloksessa 10 yli parin ja on käytännössä menettänyt mahdollisuutensa kilpailun voittoon. Pohjoisirlantilainen on tehnyt muun muassa kolme tuplaa.

Hyvin ei mene myöskään Roryn kanssa samassa ryhmässä pelaavalla Jordan Spiethillä (+6) ja Phil Mickelsonilla (+5). Spieth oli kahden reiän jälkeen neljä yli parin tehtyään bogin ja triplan.

Kärjessä ovat tuloksella yksi alle parin Ian Poulter ja Scott Piercy.

Tulospalvelu

US Openia voi seurata suorana Viasatilta ja Viaplayltä. Suomenkielisestä selostuksesta vastaavat Nikke Tyry ja Antti Vaalas.

 

Etsi luettavaa