Hyppää sisältöön

Rory sanasodassa television svingiasiantuntijan kanssa

Rory McIlroyn draiveri liikkuu osumassa ylöspäin

Sairauslomalla oleva Rory McIlroy ryhtyi Twitterissä sanasotaan Golf Channelin Brandel Chambleen kanssa. Asiantuntijan mukaan Rory svingaa väärin draiverilla, eikä McIlroy sulattanut väitettä.

Yhdysvaltalaisella golfkanava Golf Channelillä asiantuntijatehtävissä työskentelevä Brandel Chamblee on suututtanut Rory McIlroyn – jälleen.

Noin vuosi sitten Chamblee kritisoi Twitterissa Rory McIlroyta ja nykyhuippuja siitä, että he treenaavat liian kovaa fysiikka, mikä aiheuttaa heille loukkaantumisia. Tästä punttisalilla viihtyä McIlroy ei tykännyt.

Nyt svingiekspertti sai McIlroyn näkemään punaista siitä, kun hän kertoi näkemyksensä draivaamisen tekniikasta. Chambleen mukaan paras tapa draivata palloa pitkälle ja suoraan on lyödä draiverilla palloa lievästi alaspäin, kun taas monet huiput svingaavat draiverilla mieluummin ylöspäin.

McIlroy oli toista mieltä, ja hän terästi sanomaansa liittämällä twiitteihinsä kuvia. Yhdessä näkyi McIlroyn draivaustilasto viime lokakuulta. Siinä pohjoisirlantilainen oli kisaviikon tilastoykkönen.

Toiseen hän liitti mukaan kuvan FlighScope-luvuistaan, joissa lyönnin carry eli pallon ilmalento oli yli 300 metriä.

Kahden nimekkään kasvon riita sai tietysti internetin innostumaan ja ainakin tämän irvailijan mielestä, sanasodasta poistui voittajana Rory McIlroy:

 

Etsi luettavaa