Hyppää sisältöön

Rory palkkasi lisää ammattiapua – suhde virallistui svingigurun kanssa

Pete Cowen on Rory McIlroyn uusi "piiskuri".

Pelinsä kanssa tuskaileva Rory McIlroy palkkasi Pete Cowenin apujoukkoihinsa.

Rory McIlroy on palkannut itselleen lisää apua valmennukseen, kun tunnettu svingivalmentaja Pete Cowen on liittynyt pohjoisirlantilaisen tiimiin.

Asian vahvisti McIlroyn agentti Sean O’Flaherty tekstiviestillä ESPN-urheilukanavalle.

McIlroyn peli on yskähdellyt viime aikoina, ja hän on viime viikkoina kysynyt turnauspaikoilla neuvoa peliinsä 70-vuotiaalta englantilaiselta svingigurulta. Nyt oli aika vahvistaa suhteen laatua ja tehdä siitä virallista.

Entistä maailmanlistan ykköstä lapsuudesta asti valmentanut Michael Bannon jää mukaan valmennustiimiin.

ESPN:n mukaan pandemian vuoksi kaksikko McIlroy–Bannon on päässyt tekemään vähemmän töitä yhdessä viimeisen vuoden aikana. Sen sijaan Cowen viettää enemmän aikaa Yhdysvalloissa, jossa hänellä on monta valmennettavaa, kuten Brooks Koepka ja Henrik Stenson.

McIlroy kertoi itse aiemmin, että hän lähti hakemaan Bryson DeChambeaun innoittamana lisää vauhtia ja pituutta viime syksynä, kun ”Tiedemies” voitti US Openin näytöstyyliin.

Monen asiantuntijan mielestä se oli virhe, joka sekoitti McIlroyn pakkaa. Miehen edellistä voitosta on pian kulunut aikaa puolitoista vuotta. Hiljattain hän putosi ensimmäistä kertaa kolmeen vuoteen maailmanlistalla kymmenen parhaan joukosta.

Etsi luettavaa