Hyppää sisältöön

Rory McIlroylla shokeeraava startti The Openissa – viisi yli parin kuuden reiän jälkeen

Rory McIlroyn ja pohjois-irlantilaisten toiveet voitosta Open Championshipissa murenivat palasiksi ensimmäisen kuuden reiän aikana

Paineet muodostuivat Rory McIlroylle liian koviksi Royal Portrushin avausreiällä. Hän löi avauksensa kentän rajojen ulkopuolelle ja teki tuplaparin eli kahdeksikon. Emiliano Grillon holari oli aamupäivän kohokohta, Mikko Korhonen on 12:n reiän jälkeen tuloksessa +2.

Täydellinen tyrmäys, todellinen katastrofi, jollaista tuskin kukaan odotti The Openin ykkössuosikilta, tapahtui kentän avausreiällä. Rory McIlroy suti draivinsa kentän rajojen ulkopuolelle vasemmalle. Seuraavatkaan lyönnit eivät vakuuttaneet, tuplaparin jälkeen moni muukin kuin McIlroy olisi ollut valmis happitelttaan.

Seuraavatkaan reiät eivät ole tuottaneet McIlroylle (+5, kuusi reikää) nousua. Eroa kärkeen on 11 lyöntiä ja tässä vaiheessa pohjoisirlantilaisen takana tuloslistalla oli 84:sta pelaajasta vain neljä. 

McIlroylla on toki mahdollisuus nousta toivottaman tuntuisesta asemasta vielä voittoon, mutta  se vaatisi pikaista suunnanmuutosta.

Päivän ja kisan ensimmäisen holarin teki Argentiinan Emiliano Grillo kentän 13:lla

Etsi luettavaa