Hyppää sisältöön

Rory McIlroylla murtunut kylkiluu

Rory valitteli selkävaivaa Etelä-Afrikan kisassa. Magneettikuvauksessa paljastui, että kivun aiheutti murtunut kylkiluu.

Rory McIlroy ylsi viime viikonloppuna Etelä-Afrikan kisassa uusintaan, vaikka valitetteli pitkin viikkoa selkäkipuja.

Televisiokuvissa näkyi, kuinka uusintareiällä tiiauspaikalla McIlroy kaivoi taskustaan särkylääkkeen ja huljautti sen alas hörpyllä vesipullosta. Maanantaina selkävaivoihin saatiin syy, kun McIlroy kävi magneettikuvauksissa. Hänen kylkiluussaan on rasitusmurtuma.

Murtuma on todennäköisesti seurausta McIlroyn innokkaasta välinetestauksesta. Hän myönsi lyöneensä suuren määrän palloja viime viikkojen aikana. 

Loukkaantumisen seurauksena McIlroy vetäytyy tällä viikolla pelattavasta Abu Dhabi HSBC Championshipistä. Poisjäänti ärsyttää McIlroyta, sillä Abu Dhabin kilpailun kuuluu pohjoisirlantilaisen asteikolla Euroopan Tourin parhaimpiin. 

Rory ei kertonut tarkkaa ajankohtaa paluulle, mutta kertoi pelaavansa vasta, kun vamma on täysin parantunut. Kolmen viikon kuluttua olisi vuorossa Dubai Desert Classic. Sen jälkeen McIlroyn kalenterissa on kolmen viikon kisajakso. PGA Tourin Genesis Open, The Honda Classic sekä WGC – Mexico Championship.

Abu Dhabi Championshipiä voi seurata Viasat Golfista ja Viaplay-palvelusta

Etsi luettavaa