Hyppää sisältöön

Rory McIlroy – Suunnitteilla uran ahkerin kausi

Rory McIlroy aikoo todella lähteä haastamaan maailmanlistan kärkipaikoista. Kauden 2018 kalenteriin voi tulla jopa 30 kilpailua, mikä olisi enemmän kuin koskaan aikaisemmin.

Vuosi 2017 oli pettymys loukkaantumisten takia. Kylkiluuvamma ei ehtinyt kunnolla parantua kauden aikana ja vaivasi peliä koko vuoden. Nyt yli kolmen kuukauden tauko on valmistanut McIlroyn uutta kautta varten. 

Roryn kalenterissa on peräti kahdeksan kilpailua ennen marraskuun loppua. Kausi alkaa kahdella European Tourin kilpailulla Lähi-idässä, jonka jälkeen matka jatkuu Amerikkaan kuuden kilpailun jaksoa varten. McIlroy arvioi kilpailujen määrän kasvavan kolmeenkymmeneen jos kausi menee suunnitelmien mukaan.

Hiljainen kausi 2017 ja pitkä talvitauko ovat kasvattaneet pelinälkää. Rory on keskittynyt etenki lähipelin harjoitteluun ja ilmoittaa putterin olevan paremmassa terässä kuin ikinä. Kilpailutauko on antanut aikaa keskittyä pelin kaikkiin osa-alueisiin ja peli tuntuu hyvin valmiilta. 

Toivon Rory McIlroylle loistavaa kautta 2018. McIlroyn ja Tiger Woodsin nousu kilpailujen kärkitaisteluihin olisi todella viihdyttävää katsottavaa. Uskon, että kilpailukausi 2018 tulee olemaan yksi parhaista kautta aikojen. Tiedossa on monta hyvää tarinaa. 

 

Etsi luettavaa