Hyppää sisältöön

Rory McIloyn draivi kulkee vanhaan malliin

McIlroy on päätynyt Bridgestone Invitationalin kärkitaisteluun pääasiassa loistavan draivaamisen ansiosta.

Firestonen pitkä kenttä antaa pelaajille mahdollisuuden käyttää draiveria. Rory on ottanut ilon irti bägin pisimmästä mailasta ja löytänyt loistavan lyöntivireen. 

Lauantain kierroksella McIlroy löi vain yhden avauksen alle 300 jaardia. Koko viikon aikana hän on jäänyt vajaaksi 300 jaardin rajasta vain kolme kertaa. Yli 300 jaardin draiveja on kertynyt 39 kun avauslyöntejä on ollut yhteensä 42. 

McIlroy johtaa kilpailun Strokes Gained: Off the Tee tilastoa ja on kerännyt draiveilla viiden lyönnin kolmella kierroksella. McIlroy on myös ykkönen draivien pituudessa ja sijalla 11 väyläosumissa 57,4 % osumatarkkuudella. 

Rory on kilpailussa kolmantena yhteistuloksella -6. Kärkipaikkaa pitää Thomas Pieters tuloksessa -9. 

Roryn keräämästä Strokes Gained edusta viisi lyöntiä on tullut draiverilla ja reilut kolme lyöntiä chippaamalla. Chippitilastoa on kohentanut kaksi upotusta griinin ulkopuolelta. 

Puttaaminen ja rautapeli on kuitenkin jättänyt paljon toivomisen varaa. Loistavista draiveista huolimatta Rory on onnistunut tekemään vain kuusi birdiä viimeiseen 36 reikään. Avauslyönnit ovat usein Roryn voittojen avain mutta hyvät paikat on hyödynnettävä tuloksellisesti sunnuntaina jos McIlroy mielii voittaa kilpailun. 

Leaderboard

Etsi luettavaa