Hyppää sisältöön

Roope Kakko johtaa Nordcenterissä

Roope Kakko pestasi vaimonsa Minea Blomqvist-Kakon mailatytökseen Nordcenteriin

Sekä yleisessä, että naisten sarjassa kärkipaikkaa jakaa Nordcenterin Freamilla useampi pelaaja

Nordcenterin Audi Finnish PGA Golf Tourin osakilpailun päätöspäivästä on tulossa huippujännittävä niin yleisessä kuin naistenkin sarjassa.

Yleisessä sarjassa kärkitilaa jakavat par-tuloksessa olevat Lassi BurmanRoope KakkoRasmus Karlsson ja Casper Simberg.
Naisten sarjan kärjessä on kolmikko Katri BakkerAada Rissanen ja Kerttu Hiltunen tuloksessa +2.

Challenge Tourilla pelaava Roope Kakko tuli Nordcenteriin hakemaan pelituntumaa tulevia CT-kisoja varten, ja hän on ollut äärimmäisen tyytyväinen valintaansa.

”Tuskailin edellisessä kisassani Etelä-Afrikassa lyöntini kanssa, ja valmentajani Mika Piltz huomasi heti, mikä siinä oli pielessä, kun näimme pari päivää sitten. Ajattelin, että Nordcenter on hyvä paikka tulla laittamaan lyöntiä kuntoon, kun kenttä on niin loistavassa kunnossa, ja se palvelee tätä tarkoitusta todella hyvin”, Kakko jutteli.

Kakolle tuli hieman yllätyksenä, että hän jakaa kärkipaikkaa kahden kierroksen jälkeen. Hän on pelannut molemmat kierrokset 72 lyönnillä.

”Hyvillä mielin tässä lähdetään päätöspäivään. Tänään oli vahva päivä tiiltä greenille, ja olen muutenkin lyönyt vahvasti. Kun putin saa vielä kuntoon huomenna, niin hyvä tulee”, ensi viikolla Ruotsiin Challenge Tour -kilpailuun suuntaava Kakko sanoi.

Yleisen sarjan viidentenä olevat Tuomas SalminenKen-Marten Soo ja Roope Juslin ovat tuloksessa +1. Yleisen sarjan cut-raja oli +10.

Katri Bakker oppi edellispäivän virheistään

Naisten sarjan parhaasta kierroksesta (70) lauantaina vastannut Espoon Golfseuran Krista Bakker analysoi kierroksensa kulkua varsin tarkasti.

Katri Bakker paransi avauspäivän tulostaan kuudella lyönnillä ja siirtyi jakamaan kärkipaikkaa

Katri Bakker paransi avauspäivän tulostaan kuudella lyönnillä ja siirtyi jakamaan kärkipaikkaa

Juha Hakulinen

”Lähdin kierrokselle sillä ajatuksella, että yritän parhaani ja opin eilisistä virheistä. Tänään tuli tehtyä hyviä ratkaisuja, ja peli pysyi kasassa”, Bakker kertoi.

”Eivät ne eiliset virheet niin kovin isoja olleet, lähinnä puttipelissä oli tuntuman kanssa vähän hakemista. Tänään sain paremman tuntuman greeneihin.”

Kärkikolmikko on hieman omilla luvuillaan, sillä neljäntenä oleva Henni Mustonen on neljän lyönnin päässä.

Naisten sarjan  cut-raja oli peräti +24. Kilpailu päättyy sunnuntaina.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa