Hyppää sisältöön

Roope Kakko jakaa johtoa ennen finaalipäivää: ”30 äijää jolla on sauma voittaa”

Roope jatkaa tasaista kauttaan

Roope Kakko on todella tiiviissä tulosnipussa jakamassa johtopaikkaa ennen sunnuntain ratkaisukierrosta. Kakko ei aseta itselleen paineita, sillä peräti 30 pelaajaa Roopen mukaan voi vielä voittaa.

Roope Kakko pelasi omien sanojensa mukaan parhaan kierroksen Made in Denmark Challengessa. Silti tulos oli huonoin kolmesta kierroksesta, vaikka Kakko pelasi tuloksen 68 (-4). Roope jakaa kisassa kärkipaikkaa tuloksella -17. Roopen kierrostulokset ovat olleet -7, -6 ja -4. 

”Pelasin oikeastaan parhaiten tänään, mutta tulos oli sitten kaikkein huonoin. Pari huonoa lyöntiä, josta tällä kertaa tuli lunta tupaan huolella. Muuten todella vahvaa ja annoin paikkoja koko ajan.. Mitä tosta huomisesta nyt voi sanoa. 30 äijää jolla on sauma voittaa.. Se joka panee putit huomenna sisään on vahvoilla. Kenttä ei paljon pelaajia lyöntipuolella erottele joten pitää ottaa Putteri yöksi viekkuun ja olla valmis huomenna pelaamaan”, Roope viestitti. 

Samassa tuloksessa viimeiseen päivään lähtevät Callum Hill, Richard Bland, Joel Sjöholm ja Matthew Jordan

Kisa on kenties ennätyksellisen tasainen. Neljän lyönnin sisällä kärjestä on peräti 33 pelaajaa, joten Roope ei puhu puuta heinää kertoessaan, että kuka tahansa voi voittaa. 

Kakko on ennen kisaa CT:n rankingissa sijalla 46. Huominen voi tarjota varman paikan Rolex Trophyyn, kenties viedä jopa lähelle European Tourin korttia vuodeksi 2020! 

Etsi luettavaa