Hyppää sisältöön

Roope Kakko hyökkäysasemissa – Oliver Lindell otti lukua Etelä-Afrikassa

Roope Kakolla on 205.n CT-kisan lisäksi kokemusta 125:sta päätourin kisasta. Luvuissa on myös päällekkäisiä tapahtumia

Daniel van Tonderin (-8) kintereillä on runsaasti haastajia. Roope Kakko (-3) kurkki kantapäillä ennen kolmea bogia loppureiillä.

Etelä-Afrikan Danies van Tonder saa kokeneet menestyjät, mutta ailahtelevaisuuteen taipuvaiset Brandon Stonen (-6) ja Marces Siemin kirittäjikseen CT:n kisan päätöspäivänä. 
Peräti 17 pelaajaa on 2-4 lyönnin päässä kärkimiehestä, jonka kuntopuntari on todella vahva ja maailmanlistan sijoitus (80:s) osallistujista ylivoimaisesti paras.

Tulostaso putosi kahdesta ensimmäisestä päivästä ja 70:n alitukset olivat piukassa. Roope Kakko (-3) oli kierrostaan kolme alle ja yhteensä -6 ennen neljää viimeistä.
Kakon sijoitus on 19:s ja vahva viimeinen kierros mahdollistaisi uran 32:n sijoituksen kympin joukkoon Challenge Tourilla, jossa meneillään oleva kisa on 205.

Oliver Lindell oli viiden pelaamansa reiän jälkeen kolme alle kierrostaan ja  yhteistuloksessa -5.
Päivän neljäs birdie nosti hänet kahden bogin jälkeen vielä yhteistulokseen -4 ennen toista ysiä (kentän1-9).
Näillä matkaan tarttui kolme bogia, tupla ja tripla.
Parhaimmillaan Lindell oli kierroksen alkuvaiheilla 12., kierroksen (78,+6) loputtua 57.

”Vaikeaa äkkiseltään sanoa mihin kaatui. Täytyy ottaa illalla iisisti ja sitten analysoida mitä oikein tapahtui. Näitä sattuu, nollataan nyt ensiksi, huomenna on onneksi vielä yksi rundi”, Lindell pyöritteli tuntemuksiaan.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa