Hyppää sisältöön

Roope Kakko hivuttautui voitttotaistoon Tsekissä: ”Keskittymisen taso on hyvä, päätökset lyönnistä löytyvät selkeinä”

Roope Kakko on pelannut kaksi viimeistä kierrosta parhaiten Tsekin CT-kilpailussa

Roope Kakko (70-66-66,-14) jakaa toista tilaa Golf & Spa Kunětická Horassa käytävässä CT:n kisassa.

Roope Kakko on väläytellyt hyvää kevätkuntoa jo useaan otteeseen kevätkauden aikana. Neljän kierroksen mittaiseksi veto ei ole riittänyt Challenge Tourilla, mutta sunnuntaina 39-vuotiaalla haastajakiertueen konkarilla on taas mahdollisuutensa.
Suomessa Kakko voitti Nordcenterissa kotimaisen AFPGT:n avauskilpailun.

Norjan Kristian Kroogh Johannesen (-15) johtaa Tsekissä lyönnillä, yhteensä yhdeksän pelaaja on kahden lyönnin sisällä tuloksissa (-13-15).
Kakko (-14) starttaa päätöskierrokselle viimeisessä ryhmässä, jonka kolmas jäsen on Ranskan Julien Brun.

”Yllättävänkin hyvin olen täällä pelannut. Lyön useissa avauksissa rautaa ulos kun maisema ei osu parhaalla tavalla silmään.”
”Viheriöt ovat lämpimästä säästä huolimatta vielä pehmeitä, niille voi tulla pidemmiltäkin matkoilta lennossa perille”, Kakko kertoi.

”Tuloksentekoon on auttanut myös se, että olen löytänyt hyvän keskittymisen tason. Päätökset lyöntiin valmistautuessa tulevat helposti. Sunnuntaina lähden tavoittelemaan voitto luottavaisena”, Kakko jatkoi Suomi-Saksa ottelun toisella erätauolla.

Muista suomalaisista Oliver Lindell (-5) on 37:s, Antti Ahokas (-4) 40:s ja Lindellin kanssa avauspäivän jälkeen johtanut Ilari Saulo (+4) 59:s.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa