Hyppää sisältöön

Romero voitti – Korhosella ponneton turnaus

Andres Romer juhli voittoa pitkästä aikaa.

Andres Romero nousi voittoon BMW International Openissa. Argentiinalaiselle voitto tuli tarpeeseen.

Saksassa pelattu BMW International Open päätyi yllätysjuhliin. Kisan voitti argentiinalainen Andres Romero, joka päihitti toiseksi sijoittuneet Sergio Garcia, Thomas Detryn ja Richard Blandin lyönnillä.

Bland pääsi puttaamaan päätösreiällä eagle, mutta putti meni niukasti ohi reiän. Mikäli pallo olisi mennyt reikään, kokenut englantilainen olisi päässyt uusintaan ja yrittämään uransa ensimmäistä voittoa.

Myös Garcia olisi päässyt uusimaan, mikäli hänen chippinsä olisi uponnut karheikosta. Ei uponnut, joten Romero pääsi juhlimaan toista voittoaan Euroopan Tourilla.

36-vuotiaan Romeron edellisestä voitosta on vajaa kymmenen vuotta aikaa. Myös se tuli Saksassa.

Romerolle voitto tuli tarpeeseen, sillä hänellä ei ole ollut kunnon kategoriaa kummallekaan pääkiertueelle, vaan on pelannut kisoja harvakseltaan. Voittonsa ansiosta hän sai pelioikeuden Euroopan Tourilla, jossa häntä tultaneen näkemään nyt entistä useammin.

Sunnuntaina Romero pelasi ensimmäiset seitsemän reikää pariin ja loput 11 peräti seitsemän alle parin. Hänen yhteistuloksensa oli 

Korhosella vaikea turnaus

Mikko Korhonen (70-73-72-74, +1) selviytyi jo kymmenennen kerran kuluvalla kaudella jatkoon. Kärki karkasi Korhoselta kuitenkin jo kolmannen kierroksen aikana, eikä sunnuntai tuonut sijoitukseen parannusta.

”Kaikki neljä päivää olivat ponnettomia, väsynyttä peliä. Tulos oli sen mukainen. Tästä ei voi kuin parantaa seuraavalla viikolla pelattavissa Ranskan avoimissa”, Korhonen harmitteli.

Korhonen sijoittui kisassa 75:nneksi. Kisa pelattiin Golf Club München Eichenriedilla.

Euroopan Touria näyttää Viasat ja Viaplay

GoGolfin tarjoukset ovat koko kesäkuun ajan tarjolla kaikille golfareille. Tutustu diileihin osoitteessa gogolf.fi/shop

Etsi luettavaa