Hyppää sisältöön

Robert Rock(asi) tuloksella 60 Irish Openin kärkeen

Robert Rock osaa. Hän on ollut ET:lla kymmenen perättäisen kauden aikana pistelistalla sadan ensimmäisen joukossa

Englantilaiskonkarrilla oli loistava mahdollisuus tehdä tulos 59, eagle-putti livahti kuitenkin ohi reiän.

Robert Rock tunnetaan European Tourilla  yhtenä harvoista pelaajista, jolla ei ole päähinettä, eikä siihen liittyvää yhteistyökumppania. Rock on pelannut pääkiertueella kaudesta 2003 ja voittanut kahdesti. Oikeastaan kolmasti, sillä Irish Openissa hän hävisi uusinnan amatöörinä pelanneelle Shane Lowrylle.  Rock sai kuitenkin voittajan rahapotin, 500 000 euroa. Vuonnna 2013 Rock oli kakkonen samassa kisassa Paul Caseylle hävinneenä.

Lauantaina Robert Rock loisti kisan kirkkaimpana tähtenä.

Loistavissa olosuhteissa hän teki kierroksen alkupäässä yhden bogin, mutta saatuaan vireen päälle putteja alkoi pudota pidemmiltäkin matkoilta. Ennen viimeistä reikää, par-viitosta Rock oli tehnyt viisi birkkua putkeen ja kymmenen yhteensä.  Viimeisellä hän tarvitsi kuitenkin eaglen sivutakseen Oliver Fisherin syksyllä 2018 tekemää ET:n ennätystä 59.

 Hänen toinen lyöntinstä päätyi hienosti reiästä noin kahdeksan metrin päähän, niukasti viheriön ulkopuolelle. Eagle-putissa oli sopivasti vauhtia, mutta linjaan Rock ei saanut kunnon otetta. Pallo meni selvästi ohi reiästä. Birkkuputti alle puolen metrin matkalta toi tulokseksi 60, joka on Lahinchin kenttäennätys ja paransi Rockin omaa ET-ennätystä kolmella lyönnillä.

Kierroksen ollessa vielä kesken Rock on kisan ykkösenä kolmen lyönnin marginaalilla.

Kilpailua voi seurata suorana lähetyksenä Viasatin ja Viaplayn kautta. Selostuksesta huolehtii Nikke Tyry.

Gogolfin Facebook-sivuilla on sunnuntaihin klo 11.00 asti kilpailu. Kuka voittaa Irish Openin ja millä yhteistuloksella pariin verrattuna?

Aiheeseen liittyvään päivitykseen vastaamalla kommenttikenttään, voit voittaa kaksi pelilippua Linna Golfiin.

Tulosseuranta

Etsi luettavaa