Hyppää sisältöön

”Rinkkulaisuus” on elämäntapa – klubin laajennus lisää entisestään viihtyvyyttä

Tämä on omakohtainen tarina Espoo Ringside Golfista, sen kasvusta nykyiseen asemaansa ja kertomus pääkaupunkiseudun viihtyisimmän klubin toiminnasta ja laajennetusta klubitalosta. Espoo Ringside Golf on tällä viikolla GoGolfin viikon kenttä, jota ei kannata siivuttaa suunnitelmista, sillä kentän fasiliteetit ovat tällä hetkellä huippuluokkaa jokaisella osa-alueella. And this is no bullshit!

Viime vuonna Espoo Ringside Golf täytti 25-vuotta. Neljännesvuosisataa juhlittiin suurin juhlavin menoin ja tapahtumaa oli viikko toisensa jälkeen. Positiiviseksi ongelmaksi Ringsidessa on muodostunut viime vuosina kasvanut kysyntä pelaamiselle – tilaa ei ole ollut kentällä ilman reilusti ennakkoon tehtyjä varauksia. ”Kenttä on liian täynnä” on kuitenkin golfkentälle melko positiivinen ongelma pureksittavaksi.

Miksi Rinkku on vetänyt väkeä vuosi toisensa jälkeen. Pelioikeudet myyvät, vieraspelaajat saapuvat paikalle ja yritystapahtumia, sekä kisojakin on kalenterissa niin paljon kuin viitsitään ottaa? Ilmapiiri, loistokuntoinen kenttä, hyvä sijainti ja positiivinen ensivaikutelma lienee melko hyvä veikkaus syyksi kovaan kysyntään Rinkulle. Eteenpäin on kuitenkin menty ja mentävä, jotta asiakkaat pysyvät tyytyväisenä ja palaavat paikalle. 

Klubitalon laajennus lisää entisestään viihtyvyyttä

Fasiliteetit luovat viihtyvyyttä, mutta ihmiset tekevät sen. Näin on ehkä joskus sanottu tai ei olla. Rinkussa tunnelman luovat pelaajat ja henkilökunta yhteistyössä. Seurassa ja yhtiössä on tehty vahvaa duunia talousvaikeuksien selättämiseksi ja nykyään velaton yhtiö omistaa omat maa-alueensa ja klubin laajennuskin rakennettiin omista kassavaroista. Investoinnit viihtyvyyteen ja kentän kuntoon luovat mahdollisuuksia onnellisille asiakkaille, jotka jaksavat pitää rinkkulaista ilmapiiriä yllä omien ja vieraiden keskuudessa.

Laajennukseen tulleet uudet pukuhuonetilat, saunat ja oleskelutilat saivat arvoisansa kruunun kun terassille hommattiin jo pitkään haaveissa ollut poreallas. Kyseessä ei ole mikään pikkupalju, vaan kaikilla herkuilla varustettu viihdekokonaisuus, josta avautuu näkymä kentälle.

Uusi ravintoloitsija Jussi Kivi henkilökuntineen on nostanut ravintolaan oman näköisensä kokonaisuuden, jota on rakastettu kulinaristien keskuudessa. Jussi on hyvä tyyppi, jolla riittää tarinoita entisenä Helmi -ravintolan yrittäjänä. Lounaan salaattibuffet on onnistunut täyttämään raavaidenkin miesten ruokahalut jopa niin, että varsinaisen pääruoan tilaus on jouduttu perumaan. Lounaan runsas salaattibuffa yhdistettynä upeasti aseteltuihin ja laadukkaisiin pääruokakokonaisuuksiin on saanut kokin vastaanottamaan jo useampia rakkaudenosoituksia.

Rinkku ei ole pelkästään golfkenttä. Rinkkulaisuus tai rinkkuhenkisyys ovat arvoja, joita monien suomalaisten kenttien kannattaisi kopioida. Kaikki tuntevat olonsa tervetulleeksi ja rinkkulaisuuden paras markkinointitapa on ollut ja tulee varmasti olemaan paikallisten oma rekrytointityö, jossa tutut ja tuntemattomat suositellaan liittymään rinkkulaisuuden maailmaan.

 

Etsi luettavaa