Hyppää sisältöön

Yhteistyössä : Espoo Ringside Golf

Ringside Golf: Golfia ikään ja taitoon katsomatta

Golfkierroksen ja padel-otteluiden jälkipelit käydään Ringside Golfin viihtyisällä klubitalolla. KUVA: RINGSIDE GOLF

Ringside Golf, tuttavallisemmin Rinkku, vetoaa koko perheeseen, koululaisesta senioriin. Koululaisten iltapäiväkerhot, junnujen kesäleirit ja myös alueen asukkaita houkutteleva klubiravintola kokoaa ihmiset yhteen eri ikäluokista. Eikä se ole ihme, Rinkussa on todella hyvä meininki, pelasit golfia tai et.  

Ringside Golfia voidaan hyvällä omallatunnolla kutsua pääkaupunkiseudun kestosuosikiksi pelaajien keskuudessa. Jo ennen pandemiaa siellä pelattiin isoja kierrosmääriä, ja pandemian aikana määrät ovat entisestään nousseet. Silti kenttä vetää ja homma pelaa myös oheispalveluiden osalta. Ringside Golfin toimitusjohtaja Ari Vepsä odottaa tulevasta kaudesta menneiden kaltaista. 

”Pientä tasaantumista voi tulla maailman aukeamisen myötä”, Vepsä uumoilee kevätauringon vasta kevyesti lämmittäessä lumihankia. 

Jäsenmäärällä mitattuna Ringside Golf oli vuonna 2021 Suomen kolmanneksi suurin seura Kurk Golfin ja Vihti Golfin jälkeen. Tämän lisäksi Ringside Golf on valtakunnan toiseksi suurin junioriseura. Vepsän mukaan syynä tähän on ilman muuta kentän sijainti, mutta myös erittäin hyvä yleisfiilis, josta kiitosta tulee toistuvasti.

Kentän sijainti on loistava myös nuoria pelaajia ajatellen, paikalle pääsee helposti bussia käyttämällä. Ympärillä kasvava asutus tekee Ringside Golfista pikkuhiljaa todellisen citykentän. 

Huippudiilit Ringside Golfiin

  • Green fee 49 € (norm. 80 €)
  • Green fee kahdelle 89 € (norm. 160 €)

Vaikka Ringside Golfissa pelataan isoja kierrosmääriä, mahtuu joukkoon ehdottomasti uusia jäseniä pelioikeudella tai ilman.

Myös täysin uusia pelaajia on tulossa ryminällä golfin pariin. Green card -kurssit vetävät hyvin ja kysyntää riittää. Seuran prot tekevät hartiavoimin töitä paitsi täysin uusien pelaajien myös konkareiden kanssa. Ringside Golfissa on tilaa aloittelijoille ja jokainen uusi pelaaja otetaan porukkaan mukaan heti hymyssä suin otsaa kurtistamatta. 

Golfkenttien palveluvalikoima on nykyään monesti kattava, niin myös Ringside Golfissa. Jos golf ei satu olemaan oma suosikkipeli, voi hien hakea pintaan padel-kentällä. Parkkipaikan kupeessa sijaitsevat kaksi kenttää palvelevat kaikkia.

Tiukan pallopelin jälkeen klubin saunatilat ovat käytössä ja lihashuollon pääsee hoitamaan klubitalossa sijaitsevan hierojan pöydällä. Jälkipelit kuitataan tietenkin klubiravintolassa. 

Talvella Rinkussa hiihdetään Espoon kaupungin ylläpitämillä laduilla. Ringside Golf on hyvää vauhtia muuttumassa ympärivuotiseksi koko perheen keskukseksi, jossa viihdytään mailan kanssa ja ilman. 

Etsi luettavaa