Hyppää sisältöön

Riitapukarien kohuottelusta tuli tv-floppi – The Match V keräsi vähemmän katsojia Yhdysvalloissa kuin hiihtolähetys Suomessa

Brooks Koepkan ja Bryson DeChambeaun televisio-ottelu ei kiinnostanut televisiokatsojia.

Brooks Koepkan ja Bryson DeChambeaun tähdittämä The Match V ei kiinnostanut televisiokatsojia Yhdysvalloissa.

Kaapelitelevisio TNT näytti viime perjantaina suorana Yhdysvalloissa, kun Brooks Koepka päihitti Bryson DeChambeaun 12 reiän Tha Match -ottelussa Las Vegasissa.

Ottelusta kohistiin pitkään ennakkoon, mutta suurta kiinnostusta se ei yhdysvaltalaisissa lopulta herättänyt.

Ottelu keräsi ainoastaan 633 000 amerikkalaista tv-vastaanottimen ääreen. Määrää voi pitää erittäin pienenä, sillä pelkästään golfareita on Yhdysvalloissa noin 25 miljoonaa.

Esimerkiksi kun Tiger Woods ja Peyton Manning kohtasivat golfkentällä Phil Mickelsonin ja Tom Bradyn keräsi ottelu lähes kymmenkertaisen määrän katsojia. Vastavasti viime sunnuntain yhdistetyn maailmancupin hiihto-osuus keräsi Suomessa parhaimmillaan ruudun ääreen enemmän katsojia kuin DeChambeaun ja Koepkan välinen ottelu rapakon takana.

Odotukset varmasti olivat kovemmat, sillä Koepkan ja DeChambeaun välillä on ollut skismaa jo pidempään ja vastakkainasettelu kiinnostaa ihmisiä.

Toisaalta viime aikoina on myös herännyt keskustelu siitä, kuinka aitoa  kaksikon välinen riitely loppujen lopuksi on ollut.

Katsojaluvut olisivat varmasti olleet kovemmat, mikäli miehet olisivat kohdanneet toisensa nyrkkeilykehässä. 

Itse ottelukin osoittautui melkoiseksi antikliimaksiksi, kun Koepka voitti ottelun jo yhdeksännellä reiällä. DeChambeau ei onnistunut voittamaan yhtään reikää.

Etsi luettavaa