Hyppää sisältöön

Riihijärvi loisti kauden avauskierroksellaan

Kiira Riihijärvi on pelannut jo pitkään yliopistogolfia Yhdysvalloissa.
Kiira Riihijärvi aloitti kautensa erinomaisesti.

Kiira Riihijärvi pelaa tällä viikolla Epson Tourin avauskisan. LPGA-tulokas aloitti kautensa heti loistavasti ja jakaa toista sijaa.

Kiira Riihijärvi saa vielä hetken odottaa tulokaskautensa ensimmäistä LPGA-kiertueen kilpailua. Sitä vartoessa hän pitää pelituntumaa yllä Epson Tourilla, josta hän viime kauden päätteeksi pääkiertueelle nousi.

LPGA:n haastajakiertueen kauden avauskilpailun avauskierroksella Riihijärvi jatkoi siitä, mihin hän viime kaudella jäi. Suomalainen lahjakkuus on 18 reikää pelattuaan jaetulla toisella sijalla kisassa, jossa on mukana paljon muitakin LPGA-pelaajia.

Riihijärven tulos on 70 (-2) ja eroa kärjessä olevaan Jillian Hollisiin on kaksi lyöntiä. Toista sijaa jakaa kaikkiaan seitsemän pelaajaa.

Florida’s Natural Charity Classic on 200 000 dollarin kilpailu, joka pelataan Winter Havenissa kolmen kierroksen mittaisena. Tänä vuonna kaikissa Epson Tourin osakilpailuissa on minimipottina juuri tuo 200 000 dollaria.

Ensimmäisen LPGA-kiertueen kisansa Riihijärvi pääsee pelaamaan maaliskuun loppupuolella, kun täyden pelaajiston kilpailut alkavat. Esimerkiksi tällä viikolla Singaporen-kisaan pääsi mukaan ansiostaan 66 naista.

Riihijärvi on ilmoittautunut mukaan LPGA Marathon Classic -kilpailuun, joka kisataan Golf Canyonissa, Arizonassa 23.–26.3.

TULOSPALVELUT
TARJOAA

DP WORLD TOUR

Jonsson Workwear Open
Mikko Korhonen, Kalle Samooja, Tapio Pulkkanen, Sami Välimäki

NEXT GOLF TOUR

Next Golf Tourin finaali
Nikke Tyry, Casper Simberg

Challenge Tour

Duncan Taylor Black Bull Challenge
Oliver Lindell

LPGA TOur

LPGA Drive On Championship
Matilda Castren, Kiira Riihijärvi

PGA Tour Champions

The Galleri Classic

PGA TOUR LATINoAMERICA

Roberto de Vicenzo Memorial 100 years
Toni Hakula

KORN FERRY TOUR

Club Car Champioship

Etsi luettavaa