Hyppää sisältöön

Rickie Fowlerin Ryder Cup vaarassa?

Rickie Fowlerin pelikunto kuukauden päästä käynnistyvään Ryder Cupiin on suuri kysymysmerkki. 29-vuotias Fowler on joutunut vetäytymään jo kahdesta peräkkäisestä kilpailusta.

Miltä kuulostaisi Ryder Cup ilman Rickie Fowleria? Se on yksi skenaario, joka on tällä hetkellä mahdollinen. Suoran paikan joukkueeseen varmistanut Fowler kärsii parhaillaan lihasvenähdyksestä. Lihasvenähdys on Fowlerin vinossa vatsalihaksessa. 

Fowler ilmoitti vammasta jo PGA Championshipissa, jonka pelasi loppuun sijoittuen lopulta 12:nneksi. Myöhemmin magneettikuvauksissa kävi ilmi vamman vakavuus ja Fowler joutui vetäytymään viime viikon Northern Trustista. 

Tällä viikolla pelattavassa Dell Technologies Championshipissa ei myöskään nähdä Rickie Fowleria. Se ei kuitenkaan tarkoita, ettei Fowler taistelisi enää FedEx Cupin voitosta, sillä hänellä on niin vahva ranking, että paikka BMW Championshipiin on taattu ensi viikolle. 

Jos vammat eivät kuitenkaan hellitä, on kuukauden päästä pelattava Ryder Cup vaarassa yhden joukkueen syömähampaan osalta. 

 

Etsi luettavaa