Hyppää sisältöön

Rickie Fowler voittotaistelussa Floridassa

Ryan Palmer ja Wesley Bryan jakavat Honda Classicin kärkipaikkaa tuloksessa -9.

Keskiviikon rankkasade pehmensi ”karhun ansaksi” kuvailtua kenttää ja tulokset ovat olleet odotettua paremmat. Rookie kauttaan pelaava Wesley Bryan jatkaa hyvää pelaamista viime viikon T4 sijoituksen jälkeen. Kaudella 2016 hän ansaitsi PGA Tour kortin voittamalla kolmesti Web.com Tourilla. Reality golf ohjelma Big Breakista ja youtube temppulyönneistä tunnettu Wesley näyttää, että hän osaa tehdä myös tulosta kilpailuissa.

Rickie Fowler (-8) on lyönnin kärjen takana kahden kierroksen jälkeen. Fowler lähti viikkoon tuumaa lyhyemmällä draiverilla löytääkseen enemmän väyläosumia. Fowler pelaa tavallisesti 44,5 tuumaisella mailalla mutta tällä viikolla bägissä on 43,5 tuumainen versio. Tämä on 1,5-2,5 tuumaa lyhyempi kuin kaupan hyllyltä löytyvät standardit. Mikään mailamerkki ei tarjoa standardina draivereita alle 45 tuuman mitassa. 

Rickie myöntää, että hän on menettänyt hieman pituutta  mutta onnistui silti muutamaan hyvään pommiin alkuviikon aikana. Rickie draivasi avauskierrokset keskiarvolla 293,7 jaardia ja on pituudessa kilpailun 24. Hän on osunut väyliin loistavasti 75% tarkkuudella ja on väyläosumissa jaettu kuudes ja Strokes Gained Drivin tilastossa upeasti neljäs. Tällä viikolla tarkemmat avauslyönnit ovat muuttaneet draivaamisen selväksi vahvuudeksi. Rickie kärsi draivien tarkkuudesta kaudella 2016 osuen vain 58% väylistä. 

Leaderboard

Etsi luettavaa