Hyppää sisältöön

Rickie Fowler voittoon Honda Classicissa

Värikkäästä tuloskortista huolimatta Rickie Fowler pelasi voittoon Floridassa.

Fowlerin svingi ei ollut hyvässä rytmissä sunnuntain alkaessa. Etuysillä Rickie osui vain kahteen väylään ja sortui tuplaan sekä kahteen bogiin. Pari birdiä pitivät Fowlerin vielä kilpailun johdossa ja neljän lyönnin johto antoi tilaa virheille. Silti yhdentoista reiän jälkeen neljän lyönnin etu oli kaventunut vain lyöntiin ennen Gary Woodlandia. 

Fowler iski takaisin ja onnistui birdeihin väylille 12, 13 ja 16. Ero kasvoi jälleen kolmeen. Gary Woodland ei pelannut kierrostaan hyvin loppuun vaan teki bogit väylille 17 ja 18. Fowler lopetti oman kierroksensa myös kahteen bogiin mutta voitto tuli lopulta neljän lyönnin erolla tuloksessa -12. Kukaan kärjen lähettyvillä ei onnistunut hyvään tulokseen sunnuntain tuulisessa kelissä.

Fowlerin tulos 71 (+1) jatkoi melko kehnoa sarjaa. Fowler on johtanut PGA Tour kilpailua kolmen kierroksen jälkeen viisi kertaa. Päätöskierrosten yhteistulos on +11. Tällä viikolla hän kuitenkin onnistui voittoon, eikä muulla ole lopulta väliä. Vaikka päivä oli Fowlerille vaikea onnistui hän myös monissa tärkeissä lyönneissä ja ratkaisi kilpailun takaysin birdeillä. 

Päätöskierrosta lukuunottamatta Rickie löi palloa loistavasti. Sunnuntaina tuloksen pelasti putteri ja koko viikon aikana hän ei missannut kertaakaan alle kahdesta metristä. 

Voitto oli Fowlerin neljäs PGA Tourilla. 

Leaderboard

Etsi luettavaa