Hyppää sisältöön

Rickie Fowler osakkaaksi suomalaisten Yhdysvaltoihin perustamaan lonkerofirmaan

Rickie Fowler innostui lonkerosta niin paljon

Huippugolfari Rickie Fowler innostui suomalaistuotteesta niin paljon, että sijoitti rahojaan The Long Drink Companyyn.

GoGolf uutisoi toukokuun puolivälissä, kuinka huippupelaaja Rickie Fowler puffasi suomalaisten Yhdysvaltoihin perustaman lonkerofirman tuotetta sosiaalisessa mediassa.

Tuolloin yksi The Finnish Long Drink -yhtiön perustajista Ere Partanen kertoi, ettei yrityksellä ole virallista yhteistyötä Fowlerin kanssa.

”Tunnetaan hänet kyllä, mutta mitään virallista tai julkista yhteistyötä ei vielä ainakaan ole ja päivitys oli täysin oma-aloitteinen”, Partanen kertoi.

Kauppalehti uutisoi kuitenkin tänään, että Fowlerista on tullut kevään aikana The Long Drink yrityksen pienosakas.

Lehden mukaan Fowlerille lonkeron oli esitellyt norjalainen muusikko Kygo, joka oli päässyt harmaan juoman makuun Hollywood-näyttelijä Miles Tellerin häissä. Muun muassa Top Gun -elokuvassa näyttelevä Teller ja jääkiekkomaalivahti Tuukka Rask ovat lonkerofirman ensimmäisiä julkkisomistajia.

”Talven aikana Kygo oli esitellyt tuotteen myös Rickielle, ja kevään aikana molemmat miehet päättivät, että haluavat sijoittaa firmaan”, Partanen kertoi Kauppalehdessä tänään julkaistussa jutussa.

Kevään rahoituskierroksella Fowlerin ja Kygon lisäksi osakkaiksi tulivat mukaan muitakin huippu-urheilijoita. Heidän osuutensa yrityksestä on kuitenkin pieni. Kauppalehden mukaan suomalaisperustajilla on edelleen enemmistöosuus yrityksestä.

Partanen arvioi, että koronasta huolimatta vuodesta 2020 on tulossa hyvä. Haittaa ei varmasti ole julkkisten mukana tulosta mukaan yritykseen. Esimerkiksi Fowlerilla on Instagramissa lähes kaksi miljoonaa seuraajaa.

Etsi luettavaa