Hyppää sisältöön

Rickie Fowler laittoi aurinkolasit silmilleen: ”Näen taas pallon laskeutumisen pitkienkin matkojen päähän”

Rickie Fowlerin mieli tekee US Openiin. PGA Championshipissa (8.) hän näytti pitkästä aikaa parasta osaamistaan.

Rickie Fowler tarvitsee The Memorialista voiton tai kakkostilan välttääkseen tulevana maanantaina pidettävät 36-reikäiset karsinnat US Openiin.

Rickie Fowler on sääolosuhteiden vuoksi viivästyneessä Jack Nicklauksen kutsukilpailussa 29 reikää pelattuaan neljäntenä, kolme lyöntiä kärkiparista Jon Rahm – Patrick Cantlay.

Kenttää on uusittu merkittävästi aiemmasta, joten Jon Rahm otti nykyteknologian käyttöön ja tutustui Muirfied Villageen simulaattorissa.

Fowler on pelannut pitkään vihkoon, kunnes PGA Championshipissa hän räväytti itsensä kahdeksanneksi.
32-vuotias yleisönsuosikki on hämmästyttänyt viimeisissä neljässä kisassa pelaamalla aurinkolasit silmillään.

”Haasteekseni on noussut se, että en näe kovin selvästi lyöntejäni, jotka päätyvät yli 150 jaardin päähän. Lähinäössä ei ole ongelmaa.”

Aihe ei ole Fowlerin kohdalla uusi. Hän nosti ”herkät silmänsä” median kanssa puheenaiheeksi jo vuoden 2014 Open Championshipissa, jossa sijoittui toiseksi.
Marraskuun 2020 Mastersissa Fowler löi auringon jo laskiessa mailleen 12:lla (par-3) pallonsa veteen ja teki tuplaparin.

Tuollon hän harmitteli sitä, että ei kutsunut tuomaria paikalle hetkeä aiemmin antamaan lupaa päivän päättämiselle. 

Fowler on uudelleen aktivoitunut haasteensa ratkaisemiseksi.
”Halusin vielä selvittää, onko joku muu vaihtoehto kuin LASIK-leikkaus.” (läppäleikkaus, jolla korjataan silmien  taittovikoja)

Fowler löysi kotivarastostaan aurinkolaseja, joita hän koeluontoisesti alkoi käyttää. Tästä innostuneena Fowler otti askeleen eteenpäin. 
Kentällä hänellä on nyt päässään räätälöidyt aurinkolasit, joissa on  syvyysnäköä parantavat vahvuuksilla varustetut linssit ja niihin muotoillut kehykset.

”Näen palloni lennon ja laskeutumisen, en joudu siristelemään silmiäni, eivätkä ne myöskään väsy, kuten olen huomannnut tapahtuvan usein kirkkaassa auringonpaisteessa, erityisesti Floridassa”, Fowler kertoi The Memorialin mediatilaisuudessa.

Mikäli Fowler ei voita tai sijoitu toiseksi, hän osallistuu tulevana maanantaina US Openin 36-reikäiseen karsintaan, joista on amatööriaikoinaan selvittänyt paikkansa majoriin.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa