Hyppää sisältöön

Rickie Fowler kärkeen Wells Fargo Championshipissä

Rickie Fowler

Rickie Fowler on ollut kolmen kierroksen paras Quail Hollown vaikealla kentällä.

Rickie Fowler otti uran avausvoiton PGA Tourilla Wells Fargo Championshipissä (2012). Lauantaina kärkipaikan kaappaamiseen riitti tulos 68. Vain viisi pelaaja onnistui rikkomaan 70 lyöntiä kolmannella kierroksella. Fowler johtaa kilpailua yhdellä lyönnillä tuloksessa -9. Toisella sijalla on Roberto Castro (-8) ja kolmatta sijaa jakavat James Hahn ja Justin Rose (-7). 

Vaikka Rickie on voittanut PGA Tourilla kolmeen otteeseen on hän viimeksi johtanut PGA Tour kilpailua kolmen kierroksen jälkeen vuonna 2011. Fowler on kuitenkin voittanut kärkipaikalta European Tourilla ja pitää sunnuntain kierrosta hauskana haasteeena. Fowlerin mukaan on tärkeää saada kierrokselle varma alku ja voitosta pelataan sitten takaysillä. 

Fowler on ansainnut kärkipaikan upealla pelillä ja kaikki osa-alueet ovat toimineet. Fowler on kilpailun kolmanneksi paras väyläosumissa 64,29% ja griiniosumissa 70,37%. Hän on Strokes Gained tilastoissa kilpailun paras pallonlyöjä ja myös putteri on toiminut kilpailun keskiarvoa paremmin. Tilastojen mukaan Fowlerin voittoa voidaan odottaa sunnuntaina. 

Rory McIlroy ja Phil Mickelson olivat vielä iskuetäisyydellä ennen viikonloppua mutta molemmat putosivat ulos kärkitaistelusta lauantaina. McIlroy on ollut kilpailun pisin draivaaja 302,6 jaardin keskiarvolla. Samat ongelmat kuitenkin vaivaavat peliä kuin alkukaudesta. Rory ei ole ollut riittävän hyvä lähestymisissä ja puttaaminen on ollut jääkylmää. 

Wells Fargo Championship tuntuu tarjoavan loistavaaa golfviihdettä vuodesta toiseen. Ensi vuonna Quail Hollown kentällä pelataan PGA Championship. 

Leaderboard

Etsi luettavaa