Hyppää sisältöön

Rickie Fowler huuma yltyy Detroitissa: ”Pelini on paremmassa kunnossa kuin koskaan”

Rickie Fowler saa kolmannelle kierrokselle kirittäjäkeen Ludvig Åbergin kello 20.50 Suomen aikaa. Kuva:Getty Images

Rickie Fowler (-12) ja Ruotsin komeeetta Ludvig Åberg (-12) jäkavat toista sijaa PGA Touriin kuuluvassa Rocket Mortgage Classicissa ennen viikonlopun kierroksia. Fowlerin edellisestä voitosta on yli neljä vuotta, mutta suuri yleisönsuosikki on pelannut varsin vakuuttavasti lähes koko kauden.

Taylor Pendirith ja Taylor Moore jakavat PGA Tourin kisan johtopaikkaa Detroit Golf Clubilla tuloksella -13.
Kameroiden ja yleisön huomiossa ykkösenä lauantain kierroksella ovat ainakin alkuvaiheilla Rickie Fowler ja hänen pelikaverinsa, 23-vuotias ruotsalainen Ludvig Åberg.

Fowlerin kansansuosio on suurta autokaupungissakin. Voitto veisi apinan selästä, sillä Fowlerilla on ollut paikkoja napata ykkössija jo useasti kauden aikana.
Kahdessa viimeisessä Fowler loisti tekemällä U.S.Openin kisaennätykseksi 62 lyöntiä, sekä kirjauttamalla U.S. Openin viimeinen ja Travelers Championshipin kolme ensimmäistä kierrosta yhteenlaskien sarjan 75-70-65-60.

Travelers Championshipissa veto jäi U.S. Openin tavoin piippuun sunnuntaina, sijoitukseksi tuli 13.

Detroitissa Fowler on uuden mahdollisuuden edessä.

”Pelini kulkee tavalla, joka lukeutuu urani parhaisiin jaksoihin, ehkä jopa kaikkien aikojen parhaaksi. Se on tunne, joka minulla on mielessäni”, Fowler hehkutti esitystään perjantain jälkeen.

Kisan kärjessä on kuitenkin lähes yhtä tiukkaa kuin avauskierroksen jälkeen. 18 pelaajaa on neljän lyönnin sisällä.

Fowlerin tavoin voittoa halajaa alkuvuoden epäonnistujiin lukeutuva Collin Morikawa (-11). Kahdesti majorin voittaneen kalifornialaisen viimeisin ykköstila on DP World Tourin finaalista marraskuulta 2021.

Discovery+ sekä Eurosport 2 näyttävät kisan suorana. Kärkipari lähtee kierrokselleen klo 21.00, Fowler ja Äberg kymmenen minuuttia heidän edellään 20.50.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa