Hyppää sisältöön

Reino Nordinin polte golfiin on kova: ”Paljon on oivalluksia vielä tulossa”

Reino Nordin on aloittanut Minni & Roope Golfschoolin kanssa projektin

Katso jokaiselle harrastelijalle hyödyllinen Tommi Laiton pitämä opetussessio Nordinille. Laulaja-näyttelijän puheista paistaa intohimo, golf on ottanut hänestä vahvan otteen.

Viikonloppuna pidetyn GoExpo Golfin kiinnostavinta ohjelmallista antia olivat Minni & Roope Golfschoolin lukuisat opetusklinikat.

Sunnuntaina lavalle Tommi Laiton potilaaksi astui Reino Nordin, jonka golfkuume oli jo edelliskaudella varsin kovaa.

Nordin pelasi pitkälti toistasataa kierrosta vuoden 2019 aikana yhdistäen harrastustaan matkojensa ja keikkojensa yhteyteen.

”Halu kehittyä on kova. Tässä lajissa on niin paljon osasia josta kokonaisuus muodostuu, sekin tekee golfista mystisen upean harrastuksen”, Nordin määritteli.

Oheisella videolla Minea Blomqvist-Kakon alustus aiheeseen ”Reino Nordinin peli kondikseen.” 

 Tommi Laiton oppituntiin sisältyy paljon pelaajan ja koutsin mielipiteiden vaihtoa. Session jälkeen vielä tähden GoGolfille antama haastattelu.

Holarikisassa pallo upposi reikään paremmin ilman lippua

GoGolfin chippiradalla järjestettiin jo perinteinen Qatar Airwaysin hole-in-one kilpailu, jossa yhden pallon (kolme yritystä) sisään upottaneet pääsivät arvontaan, jossa oli palkintona edestkakaisen lennot Qatarin pääkaupunkiin Dohaan. Reilun kymmenen metrin matkalta chippi osoittautui kahtena ensimmäisenä päivänä hyvin vaativaksi. Kilpailijoita oli jatkuvana virtana, vain viisi palloa usean sadan pelaajan lyömänä löysi tiensä reikään.

Sunnuntaina kilpailun johtaja, GoGolfin toimitusjohtaja Mikael Hästbacka otatti lipun pois reiästä, jonka myötä tulostaso parani dramaattisesti. Upotuksia tuli kahdeksan lisää, yhteensä siis 13.

”Vaikuttavimman holarin teki PGA-pro Ari Savolainen, joka onnistui yhdellä kädellä”, Hästbacka kertoi.

Anna-Liisa Tiluksella on perusasiat chipissä kohdillaan. Vauhtiakin oli sopivasti, mutta kaikki kolme palloa menivät niukasti vasemmalta ohi reiästä

Anna-Liisa Tiluksella on perusasiat chipissä kohdillaan. Vauhtiakin oli sopivasti, mutta kaikki kolme palloa menivät niukasti vasemmalta ohi reiästä

Jarno Juuti

Osallistujien joukossa oli runsaasti hyvätasoisia kilpapelaajia, myös muilta aloilta tuttuja hahmoja, kuten TV-kuuluttaja-juontaja Anna-Liisa Tilus sekä JVG:n Jare.

Qatarin matkan arvonnassa onnekkain oli Mikko Takamaa.

GoExpo Golfin messutarjousten voimassaoloaikaa pidennettiin perjantaihin 6.3. klo 23.59 asti.

Löydät tarjoukset täältä.

Minni & Roope Golfschool

Etsi luettavaa