Hyppää sisältöön

Ranskalaisdebytantin näytös Ruotsissa – yhdeksän reikää tulokseen 26 lyöntiä

Pauline Roussin-Bouchard on tottunut näyttämään kaapinpaikkaa kilpasisarilleen jo amatöörivuosina

Pauline Roussin Bouchard (60,-9) antoi LET:n ammattilaisdebyytissään suvereenin näytöksen pelikaverilleen Sanna Nuutiselle (66,-6) siirtyen neljän lyönnin johtoon Skafto Openissa.

21-vuotias Pauline Roussin Bouchard oli ennen elokuista ammattilaiseksi siirtymistään amatöörien maailmanlistan ykkönen. Hän pääsi edellisvuonna  pelaamaan US Openissa (46.) heinäkuussa kotimaansa Ranskan majoriin, Evian Championshipiin amatöörinä päätyen sijalle 38.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Henkilön Pauline Roussin-Bouchard (@pauline_roussinbouchard) jakama julkaisu

Kansainvälisistä amatöörikisoista hän ehti saavuttaa 14 ykköstilaa ollen myös USA:ssa Etelä-Carolinassa (University of South Carolina) opinahjonsa ykköspelaaja.
Skafto Openissa Roussin Bouchard päästi osaamisensa valloilleen toisen kierrroksen neljännen reiän jälkeen.
Ulosmenossa vauhtia kärkipaikan valtaamiselle antoivat birdie ja eagle, ennen viimeiselle yhdeksikölle siirtymistä.

Ranskalaiselle LET:n ennätys ja neljän lyönnin johto

Sen kuluessa ranskalainen teki kolme paria ja kuusi birdietä saaden tuloksekseen 26 lyöntiä, kuusi alle parin. Lyöntimääränä tulos lienee LET:n ennätys. Kahden kierroksen yhteistulos 68-60,-10 nosti hänet neljän lyönin johtoon.
Huomionarvoista tulosta arvioitaessa on etenkin se, että Skafto Golfklubbin kenttä pelattiin 4814 metrin mittaisena. Se on ylivoimaisesti Tourin lyhin kenttä kaudella 2021.

Sisääntulossa par on 32, eikä sillä ole yhtään par-viitosta. Reikien keskimitta on 225,5 metriä. Yhdeksän reiän kokonaismitta 2 030 metriä
Lauantaina kolme lyöntiä heikomman tuloksen 29,-3 teki useampi pelaaja.

Peliseurana kahden ensimmäisen päivän aikana Roussin Bouchardilla oli kymmenenneltä siijalta löytyvä Sanna Nuutinen (71-66,-1).

”Hyvää peruspeliä esitin, näin sen kiteyttäisin. Sisääntulossa jäi muutamia birdejä tekemättä. Sunnuntaina täytyy se terävyys peliin saada. Olosuhteet olivat toisena päivänä huomattavasti ensimmäistä helpommat tuulen tyynnyttyä”, Sanna Nuutinen raportoi.

Tiia Koivisto +3 on sijaluvulla 24.

Krista Bakker (+10), Elina Nummenpää (+12) ja Karina Kukkonen (+16) karsiutuivat selvällä marginaalilla.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa