Hyppää sisältöön

Yhteistyössä : Golf Plaisir

Räätälöi oma golfmatkasi aurinkoon Costa del Solille – nyt lentojen, hotellin ja tiiausaikojen varaaminen onnistuu muutamalla klikkauksella

La Calan kenttä sijaitsee lähellä Mijasia. Golfkeskuksesta löytyy peräti kolme kenttää.

Eikö olisi kätevää, jos yhdestä osoitteesta voisi varata omitoimimatkalle lennot, hotellin ja tiiausajat muutamalla klikkauksella? Meillä on hyviä uutisia: Golf Plaisirin nettisivuilla se on jo mahdollista.

Oletko jo tutustunut uuteen tapaan varata golfmatkasi Golf Plaisirin flex-matkavalikoimasta? Rakennat mieleisesi Flex-matkan itse vain muutamalla painikkeen painalluksella. Päätät itse minne haluat matkustaa, kuinka kauan haluat viipyä matkalla, missä haluat yöpyä ja missä sekä kuinka paljon golfia haluat pelata. Myös eri palvelujen kustannuksia seuraat palveluja varatessasi.

Palvelumme ei ole vallankumouksellinen, koska olet jo pitkään voinut varata sekä lennot että hotellin samalta verkkosivustolta, mutta olemme lisänneet golfkenttien online-varauspalvelun täydentämään matkapalveluiden varausmahdollisuutta ja täten luoneet golfareille ainutlaatuisen palvelun.

Yksi alueista, joista löytyy suuri valikoima hotelleja ja golfkenttiä, on Costa del Sol. Tämä kaunis rannikkoalue on Espanjan tunnetuimpia golfalueita. Costa del Solilta löydät noin 70 golfkenttää. Voit varata tiiajat noin 40:lle näistä korkealuokkaisista golfkentistä suoraan verkkosivuiltamme. Voit myös valita useista lento- ja hotellivaihtoehdoista.

Rio Realin kenttä sijaitsee Marbellassa.
Moni suomalainen Aurinkorannikolla matkustanut golfari tuntee hyvin Los Naranjosin kentän.

Missä yöpyä ja pelata?

Matkan varaaminen ei aina muutu helpommaksi, kun tarjonta ja valinnanvapaus kasvaa. Siksi me matkanjärjestäjänä annamme mielellämme omaan kokemukseemme tai asiakkaidemme kokemuksiin ja suosituksiin perustuvia vinkkejä mainioista golfkohteista, jotka sopisivat esimerkiksi suunnittelemaasi viikonlopun golflomaan Costa del Solilla.

Yksi suosituimmista tavoista golfmatkailla on majoittua golf-resortissa, jossa hotelli sijaitsee golfkentän yhteydessä ja pelata useita kierroksia samalla golfkentällä ja sitten maustaa tätä ylimääräisellä kierroksella tai kahdella jollakin toisella hyvällä läheisellä golfkentällä.

La Quinta Golf sekä Rio Real ovat erittäin hyviä esimerkkejä kohteesta, jossa yhdistyvät erinomainen majoitus ja hyvä golfkenttä.

Costa del Solin etuna on, että naapurikentille on harvoin pitkä matka. Jos haluat hemmotella itseäsi mieleenpainuvilla golfelämyksillä, niin mikset varaisi tiiaikaa Real Club Sotograndeen, La Reservaan tai vaikkapa Finca Cortesiin, joka emännöi ensi vuoden Solheim Cupia.

Näistä elämyksistä toki joudut maksamaan hieman enemmän, mutta vastineeksi saat koko elämän läpi kestäviä muistoja.

Costa del Solia kutsutaan usein Costa del Golfiksi, mutta alueella on toki muutakin koettavaa kuin golf. Jos varaat kaupunkihotellin ja käyt eri golfkentillä, huomaat heti, että tapas-baarien lisäksi tarjolla on lukuisia erilaisia ​​ravintoloita.

Golflomaan on siis helppo yhdistää makumatka. Kulinaristisen golfloman voi vielä täydentää nauttimalla spa-palveluista ja/tai vilkkaasta yöelämästä. Costa del Sol on niin monipuolinen, että jokaiselle löytyy aina jotakin.

Anna Costa del Solin yllättää sinut kerta toisensa jälkeen. Varaa mieleisesi matka sisältäen lennot, majoituksen ja valmiit tii-ajat tai valitse vain lennot ja golf tai majoitus ja golf.

Asiat, joita et ehkä vielä tiedä Costa del Solista

  1. Yksi maailman suurimmista ja kuuluisimmista taiteilijoista Pablo Picasso syntyi Malagassa.
  2. Torroxin kaupungissa, joka sijaitsee noin 30 minuutin päässä Malagasta, on Euroopan paras ilmasto. Kaupungin keskilämpötila on 18 astetta ja sadepäiviä on vain 54 vuodessa.
  3. Costa del Solissa on täydellinen ilmasto golfille, mutta Etelä-Euroopan suurimpaan hiihtokeskukseen Sierra Nevadaan on silti vain muutaman tunnin matka.
  4. Malagan ulkopuolella sijaitsevasta Rondasta löydät maailman vanhimman härkätaisteluareenan vuodelta 1784.
  5. Andalusian alue, johon Costa del Sol kuuluu, tuottaa maailman eniten oliiviöljyä.
  6. Malaga on yksi maailman vanhimmista kaupungeista ja se perustettiin jo 700 eaa.
  7. Costa del Solin rannikko on 159 km pitkä ja siellä on yli 300 aurinkoista päivää vuodessa.

Etsi luettavaa